ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Stavební a zednické práce.

Stavebnictví: -výstavba RD -renovace bytových jader -montáž sádrokartonů.

Pokrývačské práce, střechy, pokrývačství, pokrývač, tesařství, tesař, tesařské práce Znojmo, Znojemsko, Moravský Krumlov, Miroslav, Moravské Budějovice -veškeré práce na střeše -rekonstrukce starých střech, střecha -zhotovení kompletní střechy na novostavbách -pergoly včetně dodávky materiálu.

Truhlářství, výroba, prodej, dodávka, nábytek, nábytku.Kuchyně, kuchyní. Stavební truhlářství. Truhlářské práce.

Zakázková výroba nábytku, truhlářství, truhlářská výroba. -kancelářský, koupelnový nábytek -masiv -obývací stěny

Služby: -zámečnictví. Výroba: -plotové systémy -pojezdové brány -reklamní tabule -billboardy -ocelové konstrukce -schody -zábradlí.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské.

Projekční činnost: -projekce teplovodního vytápění, kotelen -spojení systémů vytápění a větrání v rodinných domech a bytech a bazénech -řízené větrání.

Projekce, revize: -elektrická zařízení -elektroslužby -projektování el. zařízení pro občanskou i bytovou vybavenost, průmyslových objektů, venkovních sítí NN i VN, trafostanic, kabelových přípojek nn, veřejného osvětlení, systémů regulace, fotovoltaických systémů -návrhy osvětlovacích soustav -výpočty rizik pro návrh ochrany před bleskem dle ...

Michal Živna se zaměřuje na zednické a obkladačské práce.

GEOLOGZN s.r.o. se zaměřuje na geologické, hydrogeologické a pedologické služby. Specializují se na průzkumy pro stavby, studny a další projekty.

Zemní práce. Výkopové práce. Drobné stavební práce. Přeprava zboží po celé ČR. Demolice. Dovoz stavebního materiálu.

BAPO STAV s.r.o. je dynamická stavební společnost, která se specializuje na střechy, stavbu domů na klíč a nabízí širokou škálu stavebních služeb. Sídlo firmy se nachází v Znojmě, a její odborníci jsou připraveni poskytnout kompletní řešení pro vaši střechu, stavbu domu na klíč, rekonstrukce nebo zateplení fasády. Realizace staveb na klíč je ...

Druhy sekaného nábytku Zahradní nábytek Selský interiérový nábytek Ruční práce.

GESTAF s.r.o. se zaměřuje na instalatérské práce, montáž plynových a kondenzačních kotlů.

Vodoinstalatérství, topenářství Klempířství a oprava karoserií

Instalatérské a topenářské práce. Servis a opravy plyn.kotlu.Prace elektro.

Výškové práce: - ochrana proti korozi - nátěry železných konstrukcí - nátěry, opravy, čištění fasád - zateplování budov - reprofilace balkonů - kácení a ořezy stromů - opravy a rekonstrukce střech, opravy komínů - výměna těžko přístupných oken - umývání oken výškových budov - opravy a čištění rýn.

Lakýrnické práce Malířské práce Zednické práce - štukování