ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Elektromontážní, elektroinstalační práce -revize elektřiny -elektrikář -domácí telefony -hromosvody -elektroinstalace průmyslová, bytová elektroinstalace

Zednické a obkladačské práce, zedník.

Služby: -zakázková stavební výroba -výroba nábytku -truhlářství.

Práce: -zednické -stavební -obkladačské.

Práce: -stavitelství -zednické.

Truhlářství, výroba, prodej, dodávka nábytek, nábytku. Zabýváme se převážně zakázkovou výrobou nábytku a kuchyní. -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -vestavěné i polovestavěné skříně -posuvné dveře -stoly, postele -různý atypický nábytek.

Stavební práce, stavebnictví, výstavba a rekonstrukce rodinných domů, rodinný dům, a bytových jader na klíč, bytová jádra, obkladačské a kamenické práce či montáže fasádních systémů, fasády.

Stavební firma, stavební práce: - výstavba rodinné domy na klíč a rekonstrukční práce. - provádění staveb. - výstavba inteligentních rodinných domů na klíč - obklady, dlažby - vodoinstalace, plynoinstalace, vytápění - elektroinstalace, sádrokartony - zateplování fasád a hydroizolace

Pokrývačské a klempířské práce -krovy -stavební tesařství Práce na střeše, kompletní střechy.

Geodetická kancelář, geodetické služby: -geodetické práce v katastru nemovitostí -geometrické plány, vytyčování hranic pozemků, poradenská činnost, oceňování nemovitostí - včetně znaleckých posudků, posudek.

Stavební práce : -stavby na klíč -obklady, dlažby -sádrokartony -zateplovací fasády ( registrace v zelená úsporám) -vodoinstalace.

Řemeslo, služby: -malířství -natěračství.

Tomáš Hošek nabízí provedení obkladačských a zednických prací.

Firma Rostislav Havelka sídlící v okrese Znojmo nabízí svým zákazníkům veškeré přípravné a dokončovací stavební práce. Specializujeme se na dodání stavebních prací na klíč a s tím související činnost, jako jsou pozemní práce, výkopové práce, zakládání staveb a další specializované stavební činnosti. Naše činnost: - kompletní stavební ...

TP Group Procházka s.r.o. realizuje: - zemní a výkopové práce - stavební a projekční činnost - zahradní architektura - kontejnerová doprava Bezplatná konzultace a zhotovení cenové nabídky

Kompletní realizace bytových a komerčních interiérů na míru s vlastní výrobou nábytku: - dětské pokoje, kancelářský nábytek, koupelny, kuchyně, obývací pokoje, postele, dětské pokoje, schodiště, výrobky z masivu.

Tesařské, pokrývačské, klempířské práce.

Stavební a zemní práce. Profesionální malířské a natěračské práce. Autodoprava, přistavení kontejneru. Lešení a manipulační technika. Čištění fasád a střech.

Roman Mikoláš, se sídlem v Miroslavi se specializuje na pronájem stavebního nářadí a kontejnerů určených pro odvoz suti. Dále nabízí dovoz písku a štěrku, čímž zajišťuje materiál potřebný pro různé stavební projekty. Kromě toho Roman Mikoláš poskytuje pronájem autojeřábů, což umožňuje bezpečnou a efektivní manipulaci s těžkými břemeny na ...

Zednické, bourací a výkopové práce.

Dodávka a montáž slaboproudých i silnoproudých elektroinstalací do 400 V pro bytové domy, skladové i výrobní objekty ad.