ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Tesařství, pokrývačství: -klempířské práce -tesařské práce -pokrývačské práce -pergoly -krovy -šalování schodů -montáž střešních krytin -montáž střešních oken -sádrokartónové konstrukce -nátěry střech -rekonstrukce historických tesařských konstrukcí. Pronájem: -lešení -střešní výtah.

Práce: - tesařské, klempířské a pokrývačské

Projekční kancelář: - elektroprojekce - výpočty osvětlení Dodávka: - osvětlení

Výroba, prodej: - šatní skříně - kuchyně

Zámečnická výroba. Výstavba, montáž, opravy a rekonstrukce technických dopravních a železničních zařízení. Montáž, oprava a údržba vyhrazených elektrických zařízení. Projektování elektrických zařízení. Výroba, instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů. Montáž a opravy telekomunikačního a zabezpečovacího zařízení. Zemní práce.

Montáž, opravy, revize vyhrazených elektrických zařízení NN. Elektroinstalační práce. Montáže a opravy hromosvodů. Revize a kontroly elektro spotřebičů.

Práce: - zámečnictví - soustružení - obrábění

Činnost: - zednické práce - rekonstrukce koupelen - obklady, dlažby

Plynoservis. Prodej, montáž, servis, projekt, revize: -plynová zařízení

Návrh, montáž, oprava, servis: - podlahové vytápění - solární vytápění - tepelná čerpadla

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské

Truhlářství. Výroba - dřevěná okna a dveře - vestavné skříně - nábytek - sedací nábytek - kuchyně.

Zámečnictví. Výroba: - ocelové konstrukce - ocelové kontejnery

Pronájem, montáž, demontáž: - systémové a trubkové lešení - systémové bednění Dodávka, montáž: -tesařské vázané krovy Truhlářské, tesařské práce. Výroba na zakázku: -nábytek -interiéry -kuchyňské linky

Oprava, servis, montáž: - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - stínící technika Práce: - sádrokartonářské - rekonstrukce bytů

Zakázková výroba: -převodovky -montážních, lisovacích a ustavovací přípravky -strojní součásti, celky z kovu, plastu. Práce: -kovoobrábění -obrábění na NC** strojích -zámečnické -svářečské

Podlahářství, prodej, pokládka: - podlahové krytiny - dřevěné podlahy - PVC - koberce - laminátové podlahy

Elektroinstalace a datové systémy. Montáž telekomunikačních systémů.

Truhlárna. Výroba: - dřevěná okna, dveře - nábytek - schodiště

Sdružení SKLON. Práce: - pokrývačské - klempířské