ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Truhlářské práce. Výroba: -hotelový nábytek Kovovýroba.

Truhlářství. Výroba - kancelářský nábytek - kuchyňské linky - vestavné skříně

Stavební činnost: - rekonstrukce koupelen - zateplování budov - rekonstrukce domů - hydroizolace Práce: - vodoinstalační - topenářské

Práce: -klempířské -tesařské -pokrývačské -stavební -montáž střešních oken -montáž střešních systémů.

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky -vestavěné skříně -masivní samonosné schodiště -obklady schodů. Dodávka, montáž: -dveře -obložkové zárubně Sapeli -atypická okna a dveře. Řemeslo: -truhlář.

Nákup a prodej stavebního materiálu - střešní krytina - vodovodní přípojky - železniční materiál. Příprava staveb. Realitní činnost.

Stavební práce: -rekonstrukce bytových jader -rekonstrukce interiérů. Práce: -malířské -natěračské -podlahářské.

Výroba, opravy, rekonstrukce zakázkovým způsobem: -tlaková zařízení bez omezení -nádrže, sila -kontejnery -ocelové konstrukce -manipulační zařízení -jednoúčelové stroje a zařízení -bojlery od 100 do 6000 litrů z materiálů obvyklé jakosti i nerezových ocelí. Zpracování nerezových ocelí. Práce: -svářečské -zámečnické.

Práce: -rekonstrukce bytových domů -výstavbu rodinných domů a ostatních objektů -zateplování fasád -oprava a renovace štukovaných fasád -klempířské a pokrývačské práce -strojní vnitřní a vnější omítky -samonivelační anhydritové podlahy .sádrokartonové konstrukce -obklady a dlažby -malby a nátěry

Služby: -veškeré geodetické práce v oblasti inženýrské geodézie a katastru nemovitostí. Pobočka: -Sokolovská 167, Karlovy Vary, telefon 353565894 -Písečná 2520/2A, Cheb telefon 354436201.

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -konstrukce potrubních a kabelových mostů Montáž: -průmyslových pracovních strojů Stavba, výstavba: -průmyslové a bytové objekty -inženýrské stavby Práce: -svářečské -vodoinstalační -plynařské -topenářské

Práce: -zemní -výkopové -těžba a odvoz zeminy -výkopy základů -výkopy inženýrských sítí -přípravné práce pro stavby -výkopy kanalizace -terénní úpravy - zářezy do strání, rovnání a svahování terénu aj. Služby: -vnitrostátní a mezinárodní autodoprava

Stavební činnost - výstavba a rekonstrukce budov - hrubé stavby, zakládaní staveb - zednické práce - obkladačské práce - izolační práce - sádrokartonářské práce. Projekční činnost.

Velkoobchod, maloobchod: -elektroinstalační materiál. Elektromontážní činnost VN, NN. Revize elektro. Projekční činnost. Výroba: -rozvaděče.

Truhlářství. Výroba, renovace: - historická okna, dveře - nábytek Výroba: - dřevěné šindele

Projektování a provádění: -vodohospodářské stavby -vodovody a kanalizace -kořenové čistírny odpadních vod* -revitalizace vodních toků -rybníky a účelové nádrže -skládky odpadů včetně jejich asanace -krajinná ekologie -úpravy ploch -výstavby zeleně -lesnické a zemědělské rekultivace -geologie -vrtné práce ...

Montáž - rozvody vody, odpadů, ústředního topení, plynu - kotle - tepelná čerpadla - rozvody měření a regulace - rozvody vzduchotechniky - elektroinstalace. Revize - tlakových nádob - kotelen - zařízení plynu a elektro. Servis kotlů.

Práce: - klempířské - pokrývačské - zateplování fasád - rekonstrukce bytových jader Půjčovna: - nářadí

Truhlářství, tesařství, výroba nábytku Horní Slavkov. Práce truhlářské a tesařské: - krovy, ploty, dřevěné balkony, přístřešky pro auta ze dřeva. Výroba z masivu, dřevovýroba:: - nábytek - kuchyně - dřevěné schodiště - vestavěné skříně - dveře klasické i posuvné. Renovace a opravy nábytku.

Stavba, výstavba: -rodinné domy na klíč Práce: -vodoinstalační -topenářské -sádrokartonářské -obkladačské -podlahářské -elektroinstalační -plynařské

Práce: -elektromontážní.

Komunální energetika a služby. Teplo, voda, plyn a instalace na klíč. Kogerenerace.

Montáž - požární konstrukce Montáž - dřevodomy na klíč Prodej - tepelné izolace montáž - sádrokarton - minerální podhledy Obkladačské práce Stavební práce

Truhlářství JAZA vyrábí zakázkový nábytek na míru. Od kuchyní a vestavěných skříní až po zahradní sestavy včetně graf. návrhů interiéru a poradenství. Vše kvalitně a levně.