ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování ...

Výškové práce horolezeckou technikou -spárování panelů -zednické práce-natěračské práce -kácení stromů

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Elektro-montážní činnost: -veřejné osvětlení -venkovní osvětlení -pronájem montážních plošin -vyhledavaní kabelových poruch.

Prodej, montáž: -plastová okna -předokenní rolety -garážová vrata -výsuvné markýzy -koupelnové zástěny. Zasklívání lodžií.

Naše společnost poskytuje služby v oblastech: - elektro práce - zámečnictví - zemní práce (bagr CAT 303, ZK 32 C, hydr. ruka Avia+V3S). Naše služby: - doprava osobní a transit (Avia 5t s HR, Avia 3t, Praga V3S s HR) - měřící činnost - pomocné práce - zámečnické práce - zapůjčení kontejneru.

Činnost: -geometické plány -mapové podklady -geodetické práce na stavbě -vytyčení pozemku.

Plyn, topení, voda, servis plyn.kotlů, plynorevize, zámečnictví.

Potřebujete provést revizi plynu? Obraťte se na odborníky! Provádíme revize tlakových nádob v Karlovarském a Plzeňském kraji. Provádíme revize plynu a PROPAN BUTANU pro firmy i soukromníky. Revize pro osazení plynoměru, opravy plynových zařízení a tlakových zařízení.

Rámování Výroba - razítka Tisk Vázání knih

Povrchové úpravy polotovarů pro automobilový průmysl. Stolařské a truhlářské práce, stolařství a truhlářství. Nákladní autodoprava do 3, 5, tuny: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní.

Stavební firma. Veškeré stavební práce. Zednictví, zednické práce. Realizace: - venkovní zpevněné plochy - oplocení - zateplení budovy, fasády - odvodnění domů, hydroizolace - opravy balkonů. Rekonstrukce: - rodinné domy - byty, bytová jádra. Zemní a výkopové práce.

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Obrábění kovů. Soustružení. Frézování. Svařování, svářečské práce.

Nákladní autodoprava - vozy IVECO, TATRA, LIAZ: - tuzemská, vnitrostátní dorpava - zahraniční, mezinárodní doprava vozy. Zemní a výkopové práce - KOMATSU, UNC.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba, montáže: - ocelové konsrukce - zábradlí včetně nerezového - ploty, brány, branky. Opláštění a střechy průmyslových hal. Tesařské práce, tesařství. Pokrývačské práce, pokrývačství Klempířské práce, stavební klempířství. Pronájem nebytových prostor: - vytápěné i nevytápěné výrobní a skladovací ...

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

Rekonstrukce, opravy: -střechy ploché -střechy sedlové -montáž krovu -hydroizolační system.

Zámečnictví: -montáž bezpečnostních zámků, přídavných zámků -výroba a montáž mříží dveří, vrat, plotů, bran, schodišť a zábradlí.

Pila, těžba dřeva. Prodej: - palivové dřevo, - stavební řezivo. Zemní práce. Autoservis.

Výroba nábytku: -kuchyňské linky -obývací stěny - schody, obklady -vybavení hotelových apartmánů, lékáren i ordinací. Nabídka čalounění. Truhlářské práce.

Stavební práce: -revitalizace panelových domů -zateplování -dodávka a montáž -plastova okna, dveře, rolety, žaluzie, parapety a markýzy -automatické dveřní systémy, vrata a brány -emní a výkopové práce -nástavby na domy.

Obkladačské práce. Rekonstrukce bytů. Rekonstrukce koupelen. Výstavba a rekonstrukce rodinných domků. Zateplování budov. Omítky, fasády. Izolatérství. Veškeré zednické práce.

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství

Plynoinstalační práce Opravy - plynová zařízení i přístroje

Provádíme veškeré malířské a natěračské práce na objektech průmyslových a občanských staveb. Nabízíme také malování kancelářských prostor a chodeb a průmyslových objektů. Realizujeme interní a externí malby.