ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zakázková výroba: TRUHLÁRNA -klasická a segmentová okna -vchodové dveře, vrata -schody, zábradlí -pergoly, altány, ploty -obklady stěn -atypický nábytek.

Stavební firma provádí novostavby a veškeré stavební - rekonstrukce - instalace topení - rozvody vody, plynu - elektromontáže kontakt: Gabriela Lučanová, Pavel Lučan

Truhlářství: - kuchyňské linky, - nábytek na zakázku. Stavební rekonstrukce: - byty, - obchody.

Práce: - vodoinstalatérské, - topenářské, - plynařské.

Stavby a revize komínů. Komíny: -čištění a vymetání - frézování komínů -revize. Poradenská služba. Provádění autorizovaného měření malých zdrojů

Stavební práce: -rekonstrukce koupelen -plovoucí podlahy -obklady interierů -obklady fasád a říms.

Montáže, revize, údržba, elektroinstalace: - elektrické zařízení, - hromosvody.

Geodetické služby: -vytyčování hranic -vyhotovování geometrických plánů -vyhotovování digitálních účelových map velkých měřítek -vytyčování staveb -geodetická část dokumentace skutečného provedení stavby -kontrolní a speciální měření geodetickými metodami -informační systém pro obce MISYS.

Výroba, recyklace: - skla, sklo. Zámečnické práce.

Služby, práce: - autodoprava (autojeřáb, přeprava materiálů a buněk), - tesařství (krovy, altány, pergoly), - pokrývačství, - dřevostavby (sruby, zahradní domky).

Vodohospodářská a stavební firma. Výstavba: -vodovody -kanalizace -domovní čistírny studní. Zednické práce. Nákladní doprava. Stavební mechanizmy. Zámečnické práce. Projektové práce pro vodohospodářské stavby.

Činnost: -projektantské služby v oblasti elektroinstalací.

Práce: -podlahářské -broušení parket.

Služby: -geodetické práce -poradenství.

Instalace: -voda -plyn -topení. Prodej: -vodoinstalační a topenářský materiál.

Soustružení dřeva. - truhlářské práce

Veškeré zemní a výkopové práce.

Kompletní dodávky veřejného osvětlení. Montáž elektroinstalací. Pronájem: -montážní plošiny MP 13.

Práce: -tapetářské -malířské -natěračské -drobné zednické.

Revize a montáže: -nízké napětí -vysoké napětí -elektrické topení. Vyhledávání tras - poruch podzemního vedení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -speciální elektromateriál -interiérové osvětlení -moderní světelné zdroje domácích i světových výrobců. Projekt, dodávka a montáž: -osvětlení -snížené kazetové podhledy se stropním osvětlením -moderní podlahové rozvody -elektrické přímotopné vytápění -hromosvody.

Zámečnické práce. Výroba na zakázku: -ploty -mříže -vrata včetně montáže.