ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zednické a stavební práce - dodávka a montáž plastových a dřevených oken včetně parapetů a žaluzií - dodávka a montáž vchodových a interiérový dveří - dodávka a montáž garážových vrat - fasády - rekonstrukce koupelen - obkladačské práce.

Návrh a realizace interiérů - kuchyně - kancelářský nábytek - komerční nábytek - bytové doplňky - sedací nábytek - osvětlení.

Klempířství, pokrývačství: -montáž všech druhů krytin -výroba a montáž klempířských prvků -tesařské práce -montáž střešních oken -výškové práce.

Práce: - zednické - sádrokartonářské - půdní vestavby - rekonstrukce bytů - rekonstrukce koupelen

Práce: -truhlářské -podlahářské Výroba: -nábytek na míru.

Truhlářství. Zakázková výroba - nábytek z masivu.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - výstavba bytových, občanských staveb - rekonstrukce objektů - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - projekční činnost

Stavební činnost - revitalizace panelových domů - výstavba nízkoenergetických domů - zateplování.

Dodávky telekomunikačních zařízení a slaboproudých rozvodů. Montáž - monitorovací CCTV systémy - telefonní ústředny - elektronické zabezpečovací systémy. Strukturované kabeláže - elektrické instalace NN.

Stavební činnost - zednické práce - rekonstrukce domů a bytů - bytová výstavba - rekonstrukce koupelen.

Zednictví - výstavba domů a bytů - rekonstrukce budov.

Klempířství a pokrývačství: -klempířské práce -pokrývačské práce -izolace střech -montáže krovů.

Služby: - truhlářství - bytové studio

Činnost: - umělecké kovářství - zámečnictví

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce -demolice. HSV: -zemní práce -základy -svislé a vodorovné konstrukce -sádrokartonové konstrukce -omítky, úpravy povrchů. PSV: -izolace -tesařské konstrukce, montáž a opravy krovů -pokrývačské a klempířské práce -ZTI vodovody a kanalizace -vytápění, rozvody ocelové, ...

Sklenářství - sklenářské práce. Velkoobchod, e-shop - potřeby a nářadí pro sklenáře a rámaře.

Klempířské a pokrývačské práce - izolace střech - práce ve výškách.

Montá, demontáž: - ocelové konstrukce - průmyslové technologie - svařování - zámečnické práce

Strojírenská výroba: - CNC dělení materiálu laserem, CNC ohraňování - zakružování - svařování - obrábění - zámečnictví

Práce: - zednické - zateplování fasád - malířské práce - sádrokartonářské - obkladačské

Služby: - mapové podklady, - geodetické práce ve výstavbě, - určení bodů pomocí GPS, - geodetické práce pro katastr nemovitostí. Prodej: - nivelační přístroje a sestavy, - ruční laserové dálkoměry, - nivelační, rotační a potrubní lasery, - ostatní příslušenství.