ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - skříně - kuchyně - koupelnový nábytek

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Stavební práce: - výstavba RD - rekonstrukce - elektroinstalace - zámečnické práce - sádrokartony

Obkladačské práce Zednické práce - omítkářské práce Úprava terénů a zahrad Údržba domů a okolí Návrhy postupů oprav a údržby

Výroba, prodej: -nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -koupelnový nábytek -nábytek na míru. 3-D návrhy interiérů na PC**.

Nákup, prodej a opravy: -starožitný nábytek -výroba replik -broušení a odstraňování starých nátěrů.

Naše společnost poskytuje služby v oblastech: - elektro práce - zámečnictví - zemní práce (bagr CAT 303, ZK 32 C, hydr. ruka Avia+V3S). Naše služby: - doprava osobní a transit (Avia 5t s HR, Avia 3t, Praga V3S s HR) - měřící činnost - pomocné práce - zámečnické práce - zapůjčení kontejneru.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

Pila, těžba dřeva. Prodej: - palivové dřevo, - stavební řezivo. Zemní práce. Autoservis.

Obkladačské práce. Rekonstrukce bytů. Rekonstrukce koupelen. Výstavba a rekonstrukce rodinných domků. Zateplování budov. Omítky, fasády. Izolatérství. Veškeré zednické práce.

Prodejna a půjčovna profesionálního nářadí a zahradní techniky. Dále zajišťujeme: - prodej elektroinstalačního materiálu - montáž elektrických zařízení NN a VN - projekce a revize - montáž fotovoltaických systémů.

Výroba a montáž -ocelové konstrukce na potrubí Generální opravy velkostrojů a montáž vzduchotechnického zařízení.

Stavby a revize komínů. Komíny: -čištění a vymetání - frézování komínů -revize. Poradenská služba. Provádění autorizovaného měření malých zdrojů

Výroba, recyklace: - skla, sklo. Zámečnické práce.

Práce: -tapetářské -malířské -natěračské -drobné zednické.

Zámečnické práce, zdvihacích a manipulačních zařízení. Elektrické instalace.

Instalatérské, topenářské práce, výměny radiátorů, domovních rozvodů vody, kanalizace, stoupaček, vodoměrů, radiátorových ventilů, zařizovacích předmětů, sanitární keramiky, rekonstrukce bytových jader a koupelen, montáže podlahového a sálavého topení.

Teplofikace do 4 MPA. Vodoinstalace: -rozvody -klasické -plastové. Rozvody stlačeného vzduchu. Tlaková zařízení: -revize -servis. Zámečnické práce. Pobočka: -Sokolov, Křížová 118 telefon 352601271.

Provádí práce: -sádrokartony -obklady a dlažby -plovoucí podlahy -malířské a natěračské práce -výškové práce -komíny a krby -zámkové dlažby -rekonstrukce objektů -okrasné ploty -protipožární nátěry stěn, stropů a ocelových konstrukcí -zateplovací fasády.

Řemeslo: -elektrikář. Elektroopravy a převíjení.

Revize: -elektrická zařízení -plynová zařízení -zdvihací zařízení -kotle. Školení: -obsluhy vysokozdvižných vozíků -jeřábníků, vazačů.

Zpracování kamene: -žula -mramor -řezání -broušení -leštění. Výroba a montáž: -pomníky. Prodej: -desky na pracovní stoly -parapetní desky -obklady a dlažby.