ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Nabízíme - Nové elektroinstalace v RD a bytech. - Opravy starých elektroinstalací. - Návrhy rozvodů elektroinstalace. - Dokumentace k elektroinstalacím. - Schémata k elektroinstalacím . - Servis el.instalací a el.zařízení. - TV instalace a rozvody.Antény satelity. - Kompletní poradenská činnost ohledně el.strojů a přístrojů.

Montáž a servis - zabezpečovací zařízení - kamerové systémy Montáž a servis - systémy EPS Kompletní instalace slaboproudu

Plynoinstalační práce Topenářské práce

Zateplování fasád: - specializujeme se na rodinné domy a objekty do 300 m2. - zateplovací systémy a fasády provádíme na území okresů Náchod, Trutnov a Hradec Králové, jiná místa po telefonické domluvě. - na provedení je záruka 3 roky. Zateplování sklepů, stropů, půdních prostorů.

Jsme stavební firma z Broumova, která se zabývá výstavbou, rekonstrukcí a renovací staveb, domů a bytů. Provádíme veškeré zednické práce, včetně nových omítek, pokládky dlažeb a obkladů. Nabízíme zateplení, fasády, stavbu základových desek vč. terénních úprav, bourací práce a další.

Provádíme - rekonstrukce střech - bytových jader - zateplení domů - zateplení fasád. Rekonstrukce provádíme rychle, kvalitně, při zachování plné funkčnosti a bez zbytečného zatěžování obyvatel!

Dodávka a realizace individuální zděné pasivní (nulové) a nízkoenergetické domy. (včetně související technologie) - Kompletní stavba domu (novostavba/ rekonstrukce) - Dílčí stavební celky (základová deska, hrubá stavba, střecha, ..) - Aplikace foukané tepelné izolace - Dodávka a montáž vzduchotechnických a rekuperačních jednotek - ...

Pokrývačství, tesařství Klempířství a oprava karoserií

Zámečnictví, práce, kovovýroba, návrhy, výpočet, realizace: - lehké ocelové konstrukce - povrchové úpravy zinkování, komaxit, po dohodě i montáž - zámečnické práce - svařování elektrickým obloukem i nerez oceli - lehké soustružnické práce - broušení vrtáků, nožů na trávní sekačky, nůžek - vrtání do oceli i nerez litiny - oprava, ...

Firma je držitelem certifikátu v oboru, ČSN EN ISO 9001. PROVÁDÍME (ukázky z referenčních staveb najdete v rámci této prezentace): VEŠKERÉ IZOLACE -strojní podřezání zdiva proti vodě vlhkosti a radonu (sanace) -vodorovné a svislé i odvětrávané -proti radonu -proti vlhkosti zdiva, podlahy, staveb -proti vodě - hydroizolace ...

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství -Poskytování služeb pro hospodaření v lesích a pro myslivost

Truhlářství. Výroba, prodej, montáž: - kuchyňské linky (kuchyně): - fólie - obývací stěny: - variabilní sestavy dle přání zákazníka - vestavěné skříně - stoly, lavice, selský nábytek (masiv) - kancelářský nábytek - koupelnový-úprava pro vlhké prostředí (provedení MDF) - nábytek do dětských pokojů - ložnice (skříně, postele, ...

Služby: Koordinátor bezpečnosti a ochrana zdraví při práci dle zákona č. 309/2006sb. - Koordinator BOZP na staveništi Práce: Voda, topení, plyn. Zařídí: Inženýrská činnost: - výběr pozemku, zaměření, odkup, vynětí - výběr projektanta, dodavatele stavby, subdodavatelů - vstupní podklady, projektová dokumentace, veškerá projednání ...

Záruční a pozáruční opravy, montáže, zapojení a prodej ohřívačů vody /boilery, průtokové ohřívače, elektrokotle atd./. Opravy domácích spotřebičů /vysavače, mikrovlnné trouby .../. Opravy zahradní techniky /sekačky, křovinořezy atd./. Dodávky a montáže elektrického vytápění - podlahové i přímotopné. Elektroinstalační práce.

Vrtání, prohlubování: - studně. Ostatní stavební činnosti zahrnující speciální řemesla. Příprava staveniště.

Řemesla, služby - kamenické a sochařské práce

Nabízíme vybavení kuchyní, dětských pokojů, kancelářských prostor, zahradní nábytek, dřevostavby i chovatelská zařízení.

Truhlářství, práce, výroba: - zakázkové truhlářství - výroba kuchyňských linek vč. spotřebičů - výroba nábytku do bytů a domů

Práce: -tesařské -stavebně truhlářské.

Truhlářství. Výroba: -atypická okna, dveře, nábytek, kuchyně, interiéry -repliky. Práce: -truhlářské -tesařské.

Sádrokartonářské práce Kompletní stavební činnost - rekonstrukce půdních vestaveb a rodinných domů Zednické práce

Opravy, rekonstrukce střech, práce: - živičné krytiny NAIP - bezešvé krytiny - folie, zelené střechy - práce klempířské a pokrývačské Opravy, montáž, revize: - hromosvody. Stavební firma.

Práce: -topenářské -vodoinstalační -plynařské. Instalace: -teplovody -parovody -kotelny -strojovny. Sklad: -Trutnov, Tovární 10, tel.: 499812105. Prodej materiálu v rozsahu činnosti. Provozovna: -Svoboda nad Úpou, Kostelní 159, tel.: 499771141.