ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Topenářství. Vodoinstalace. Zámky kování.

PRovádíme veškeré tesařské práce i stavby věží a věžiček výměny trámu. montáže sádrokartonu a minerálních stropú

Kompletní dodávky staveb. Průmyslové stavby . Občanské a bytové stavby Výstavba rodinných domků. Dodávka finálních prací : - ušlechtilé omítky - termofasády - obklady - dlažby, atd. Na tyto práce má firma certifikace.

Prodej a pokládka: - podlahové krytiny: - koberce - korek - PVC.

Truhlářství. Výroba oken, dveří. Rekonstrukce starych chalup.

Oprava, vložkování: - komíny. Výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Práce: - vodoinstalatérské - plynařské. Oprava, servis: - plynospotřebiče.

Práce, instalace, dodávka, montáž, oprava, servis: - topenářské - plynové rozvody - ústřední topení, kotelny (i elektrokotle).

Stavby.Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Rizikové kácení stromů Výstavby - inženýrské stavby Výškové práce Výstavby - pozemní stavby Klempířské práce Montáž - čerpadla Repase - čerpadla Čištění - studny Poskytuje - poradensví v oboru zahradnictví

Práce: - vodoinstalatérství, instalatér - voda - topenářství - topení.

Autodoprava. Autojeřáby. Silniční nákladní doprava.

Kompletní realizace zahrad - zahradnické služby - terénní a výkopové práce - závlahové systémy - pokládka travních koberců - okrasná a koupací jezírka - sekání travních porostů - pořez a kácení stromů - údržba a úpravy zeleně - dřevostavby do zahrad - frézování pařezů - kamenné zídky. - odklízení sněhu

Zámečnictví, nástrojářství

Práce, sklenářství: - sklenářské, sklenářství - zasklívání, zasklení oken, dveří, skleníků - broušení hran a vrtání - izolační dvojskla - rámování obrazů - zrcadla - rámování - broušení a vrtání skla.

Výroba, prodej: - akvaria lepená. Výroba užitkového a ozdobného skla (kromě křišťálového). Sklenářské, malířské a natěračské práce.

Výroba: - sedací nábytek - čalouněný nábytek Stavebně truhlářská a tesařská práce.

Zakázkové truhlářství, truhlářská výroba. Výroba, prodej: - kuchyně na míru - kuchyňské linky - palandy, patrové postele - komody - grafické návrhy a vyměření u zákazníka na místě ZDARMA. Kuchyně můžeme osadit vestavnými spotřebiči jakékoliv značky Přednost dáváme těmto značkám: - FAGOR - BAUMATIC - AEG - BOSCH - ...

Elektroinstalace - bytové, průmyslové Montáž, oprava a údržba: - el. zařízení - rozvaděče NN -podlahové vytápění

Revize, opravy, posudky v prostředí normálním i výbušném - hromosvody

Veřejné osvětlení. Elektroinstalace.

Práce: - malířské - natěračské - tónování barev - nátěry fasád.