ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Montáž, údržba, opravy: - elektrické zařízení - elektroinstalace do 1000V - elektromontáže Jičín Prodej, montáž: - elektrické topení AEG, Stiebel eltron Revize: - elektro. Přihlašky k odběru elektrické energie. Projekce - zajištění: - elektro.

Sklenářství Nabídka výroby: - izolační dvojskla - bezpečnostní skla - provádění zasklívání - rámování - broušení

Činnost: - inženýrská - projektová Montáže, výroba: - elektro, rozvaděče - řídící systémy - měřící a regulační technika Realizace, montáž: - počítačové sítě Kancelář, prodejna PC&FOTO: - Jičín, Lidické náměstí 14

Projekce - vytápění, plyn, vzduchotechnika Průkazy energetické náročnosti budov Energeické audity, poradenství, posudky Montáže vytápění v rodinných domech

Práce: -tesařské. -truhlářské. -pokrývačské. Stavby ze dřeva: -dřevostavby. -roubenky. Výroba: -nábytek. -dřevěné schody. -dřevěné dveře.

Práce: -hydroizolace plochých střech.

- zámečnictví, nástrojářství - truhlářství, podlahářství

Výroba, zámečnictví: -zámky a kování -montážní a svářečské práce v potravinářkém a chemickém průmyslu -potrubářské a zámečnické práce -výroba z nerezové i běžné oceli... Provozovna: Roudnice 105 50327 Lhota Pod Libčany

Restaurování: - veškerý dřevěný mobilář všech stylů, původními technologiemi, například šelakovou politurou, včelím voskem, kostním a kožním klihem - dále se specializujeme na ratanové výplety - opravy obrazových rámů, včetně pozlacovačských prací - řezbářské a truhlářské práce - navrhujeme a vybavujeme stylové interiery - renovace ...

Služby: - vodoinstalace - topenářství

Plyn a servis vyhrazených plynových zařízení, voda, topení, zednictví

Práce: - zámečnické.

Stavby, montáž: - střešní okna - sádrokartony - půdní vestavby - bytové doplňky ze sádrokartonu - tepelné a zvukové izolace.

Výroba, prodej: - truhlářství - soustružené židle a stoly, vestavěné skříně, kuchyňské linky, obývací stěny, okna a dveře.

Činnosti firmy jsou: - stavební a zednické práce - opravy, rekonstrukce domů a bytů - zateplování domů - sanace zdiva - ostatní stavební řemesla - obkládání - malování

Tesařské a pokrývačské práce.

Podlahářské práce. Prodej a pokládka všech druhů podlahových krytin. Činnost: -koberce -PVC -plovoucí podlahy (laminové, dřevěné) -pokládka parket, dřevěných podlah + broušení parket -rekonstrukce starých podlah -korkové podlahy. Podlahy: -MAGNUM -EROSTEP -FORBO -PARADOR -NOVILON.

Opravy: - automobily - karoserie. Práce: - zámečnické. Doprava: - autobus - vnitrostátní.

Firma se zabývá realizací malířských a natěračských prací. Poskytujeme komplexní řešení ve Vašem interiéru a exteriéru, výmalbu bytů, domů, obchodů a nebytových prostor. Dále provádíme nátěry fasád, atik a klempířských prvků včetně barevného řešení.

Podlahářské práce: - plovoucí podlahy. Internetový obchod.

Výroba nábytek - Zanab: - zakázkový. Maloobchod, prodej.

Výroba a prodej nábytku: - kuchyňské linky s montáží - vestavné spotřebiče vybraných značek - grafické návrhy na PC - prodej na splátky - doprava zdarma po okresech (BK, SY, PV, PR, RK, UO).