Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Elektroservis: - elektroinstalace - přihlášení k odběru elektrické energie - výchozí a periodické revize včetně revizí el. spotřebičů a výrobních strojů - opravy a údržba elektrických instalací - montáž, opravy a údržba domovních telefonů.

Výroba: - stroje pro zemědělství a lesnictví. Oprava, servis: - nákladní automobily - zemědělské stroje. Zámečnické práce: - soustružnické práce.

Práce: - zámečnické - stavební buňky - vrata, brány

Práce: -kovářské -zámečnické.

Zakázkové truhlářství Roman Coufal – truhlářství vyrábí palety, bedny, dřevěné obklady, zahradí nábytek apod. Působíme v lokalitě Hradec Králové. Naše truhlářství je schopno ze dřeva vyrobit veškeré produkty – skříně, postele, knihovny, komody, židle, stoly, stolky, vitríny, sekretáře, police, botníky, obývací stěny, atd. Potřebujete nábytek do ...

Provádí práce: - zámečnické - opravy, servis vozidel, aut.

Provádí práce: - instalace elektro (hromosvody, rozvaděče).

Voda, topení, plyn. Práce: - vodoinstalační, topenářské - solární zařízení - čistění odpady.

Služby, práce: - vložkování komínů.

Práce, služby, broušení: - nože, nůžky - frézy, kotoučové pily - brusle - zámečnictví - obchodní činnost.

Práce malířské a natěračské: - malby, malování - stěny a stropy - nátěry - střechy, podlahy, ploty - stříkané tapety - nátěry - oken (okna), fasády, konstrukce - práce vysokotlakým stříkacím zařízením - zdarma počítačové zpracování návrhu barevného odstínu dle přání zákazníka. Drobné stavební práce - sádrokarton. Výroba, práce, ...

Stavební úpravy, zemní práce (UNC).

Zakázková výroba, truhlářství: - nábytek.

Stavební firma, provádí: - kompletní dodávky stavebních prací: - nástavby, vestavby - rekonstrukce - rodinné domky - průmyslové objekty - kladečské a obkladačské práce.

Instalatérství: - voda, topení, plyn.

Služby: - architektonická činnost - inženýrská činnost - projektová činnost - stavby - odstraňování staveb - generální dodávky staveb.

Zámečnictví, práce: - zámečnické.