ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Sklenářství Nabídka výroby: - izolační dvojskla - bezpečnostní skla - provádění zasklívání - rámování - broušení

- zámečnictví, nástrojářství - truhlářství, podlahářství

Stavby, montáž: - střešní okna - sádrokartony - půdní vestavby - bytové doplňky ze sádrokartonu - tepelné a zvukové izolace.

Výroba, prodej: - truhlářství - soustružené židle a stoly, vestavěné skříně, kuchyňské linky, obývací stěny, okna a dveře.

Činnosti firmy jsou: - stavební a zednické práce - opravy, rekonstrukce domů a bytů - zateplování domů - sanace zdiva - ostatní stavební řemesla - obkládání - malování

Opravy: - automobily - karoserie. Práce: - zámečnické. Doprava: - autobus - vnitrostátní.

Výroba nábytek - Zanab: - zakázkový. Maloobchod, prodej.

Výroba a prodej nábytku: - kuchyňské linky s montáží - vestavné spotřebiče vybraných značek - grafické návrhy na PC - prodej na splátky - doprava zdarma po okresech (BK, SY, PV, PR, RK, UO).

Mond parkety: - podlahové krytiny, podlahoviny. Vyrábíme v dřevině dub v pěti různých vzorech a síle 8mm

Služby, práce: - revize elektrických zařízení a hromosvodů do 1000 V, - provádění montáží a oprav elektroinstalací.

Práce: - pokrývačské a izolatérské - rovné střechy - lepenkové - tlakové izolace - šikmé střechy - smluvní pokrývač - TONDACH, BRAMAC, KM BETA, CEMBRIT - pokrývaní všemi krytinami - dlouholetá praxe. Jsme členem cechu pokrývačů, klempířů a tesařů.

Dřevovýroba, zakázkové truhlářství: - výroba dřevěných obalů - tepelné ošetření - palety. Pila: - prodej řeziva.

- výškové práce - sečení trávy - údržba zeleně - zahradnické služby Služby : - sečení, zeleň, výsadba - sečení trávy příkopovými sekačkami, výškové práce - manipulační plošina (10 m a 20 m) - kácení a pořez stromů stromolezeckou technikou - statické zajišťování stromů - výsadby stromů, parkové zeleně, frézování pařezů.

Firma zajišťuje: - zpracování skla - tabulkové sklo. Dle poptávky je možné zajistit: - výroba a broušení skleněného zboží v sortimentu dle individuální zakázky.

Vojenský geografický a hydrometeorologický úřad. Ing. Ivica Peter Vojenský geografický a hydrometeorologický úřad Čs. Odboje 676 518 16 Dobruška Tel.: (973) 257 826 Fax: (973) 257 648 e-mail: peter.ivica@vghur.acr e-mail: peter.ivica@vghur.army.cz Ing. Poláček Petr Vojenský geografický a hydrometeorologický úřad Čs. ...

Výroba, prodej: - truhlářství. - interiéry, schodiště, kuchyňské linky, dveře.

Výkopové, zemní práce : - vodovodní přípojky - plynové přípojky - úpravy pro elektrické kabely - nakládání materiálu.

Elektromontáže, opravy, servis, údržba, revize: - vyhrazená elektrická zařízení. Výroba: - rozvaděče nízkého napětí. Výroba, instalace, opravy, servis: - elektrické stroje a přístroje. Bytová jádra. Rekonstrukce koupelen. Střechy i rekonstrukce. Sádrokarton - půdní vestavby. Topení - tuhá paliva, plyn, elektrické ...

Řemeslo: -kovář -zámečník. Kovářská a zámečnická huť.

Práce: - plynařské. Montáž, oprava: - plyn - plynové spotřebiče.

Natěrač a malíř. tapety, malby, nátěry, dokončovací práce po stavbě.