ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Kompletní dodávka: - hydroizolační modifikované asfaltové pásy, stavby a jednotlivé technologické části. Fasádnické práce včetně zateplení budovy. Revitalizace panelových domů. Rekonstrukce, přestavby: - půdní vestavby. Sanace a hydroizolace staveb. Montáže: - obklady a dlažby - sádrokartony.

Montáže, opravy, revize, údržba: - plynových zařízení - regulační i bioplynové stanice. Revize vozidel CNG a LPG.

Konstrukční práce - modelování a konstukce. - nářadí a kovové díly - formy pro automobilový a strojírenský průmysl. Kovovýroba: - CNC frézování: - výroba modelů, forem, kokil, opracování odlitků. - CNC soustružení od jednoho kusu po sériovou výrobu. Služby: - programování CAM, CMM - měření ve 3D.

Výroba, distribuce, prodej: - kamenné cyklostojany. Držák cyklostojanu je pro všechny typy jízdních kol, je zapuštěný do kamene a kolo lze k držáku zamknout. Zemní práce strojem CASE 695R: - hloubení základů - výkopy: - pro tepelná čerpadla a rekuperace - pro inženýrské sítě - voda, plyn, kanalizace - bazénů, sklepů, jímek a ...

Výroba, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - klece, voliéry, přepravky na zakázku - pro psy, kočky, ptáky. Máte možnost výběru z různých velikostí klecí, přepravek a voliér pro jiná drobná zvířata.

Odstraňování staveb Stavební činnost - změny staveb

Provádění zemních prací se zaměřením na demolice. Služby: - kontejnerové - přistavení, odvoz - likvidaci odpadu - zemní práce - bagry, nakladače, .. - dopravu materiálu - auto s rukou - drcení odpadu, suti - reciklace

Veškeré stavební práce včetně vodoinstalace, elektroinstalace a stavebních úprav. Rekonstrukce, modernizace, přestavby: - rodinné domy i na klíč - byty, bytová jádra. Práce: - pokládka - dlažba, obklady vnitřní i venkovní.

Tesařské práce, tesařství. Výroba: - krovy, dřevěné konstrukce - šalování základů - betonové schodiště - betonové věnce.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej. - elektroinstalačního materiálu. Elektromontážní práce, elektromontáže. Elektrorevize, revize elektrických zařízení.

Truhlářství. Zakázková dřevovýroba: - kuchyně - nábytek - okna, dveře - schody - venkovní stavby - pergoly. Pokrývačské práce: - realizace střechy.

Truhlářství. Zakázková truhlářská výroba: - eurookna - okna - špaletová, kaslíková, jednoduchá - dveře - interiérové, exteriérové - schody, schodiště, zábradlí - podlahy - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné stěny - šatní skříně - parapety - ploty, vrata. Firma registrovaná v seznamu odborných dodavatelů – SOD pro ...

Truhlářské prácevýroba - eurookna - dveře - schody - interiéry Truhlářská výroba - interiéry Truhlářská výroba - eurookna - dveře Truhlářská výroba - schody

Natěračské práce Malířské práce

Tesařské a truhlářské práce roubené domy

Dodávka: - kabelové topné systémy - teplá dlažba - topné rohože - ochrana okapů proti zamrzání - ochrana potrubí proti zamrzání - speciální termostaty - akumulační topné panely Hetta a Akutermo Provádí: - ochrana venkovních prostor proti ledu a sněhu Prodej a montáž: - zabezpečovací zařízení EZS JABLOTRON pro domy, byty ...

Stavební firma. Stavební práce. Zednické práce. Zednictví. Přípravné práce na staveništi. Terénní úpravy. Inženýrské stavby.

Ekologická likvidace vozidel. Výkup šrotu. Realizace, rekonstrukce: - stavby, rodinné domy. Demoliční práce, demolice, odstraňování staveb.

Výroba a prodej - prvky pro přerušení tepelných mostů u železobetonových staveb - kotevní spony TST - náhrady nosníků

Potřebuje provést jeřábnické práce? Hledáte nákladní autodopravu? Naše firma nabízí provedení jeřábnických prací autojeřáby od 8 do 20 tun. Jeřáby také pronajímáme. Samozřejmostí jsou kvalitní stroje včetně příslušenství - popruhy, řetězy a další. Naše obsluha je odborně proškolená (platný jeřábnický průkaz), zkušená a spolehlivá, zabezpečíme tak ...

Elektroinstalační práce. Montáže, opravy a rekonstrukce elektroinstalací. Revize elektrických instalací a revize hromosvodů. Revize elektrických spotřebičů, nářadí a strojů. Oblast Česká Lípa a okolí.

Výroba - zahradní domky Truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek - kuchyňské linky Výroba - nábytek (obývací stěny, stolky, stoly, ložnice, skříně, skříňky, ...) Výroba - schody

Přípravné stavební práce. Realizace: - minerální podhledy - sádrokartonové příčky, stropy, sádrokartony - půdní vestavby.

Práce: - zemní práce - výkopové práce - terénní úpravy - zahrady, pozemky, příprava staveniště. - vrtání děr o průměru 30, 60 nebo 100 cm. Likvidace odpadů. Autodoprava: - dovoz stavebního materiálu.

Malířství, malířské práce, malby. Natěračství, natěračské práce, nátěry.