ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
-autodoprava -stavebnictví -zemní práce -inženýrské sítě -demolice

Oprava, servis, revize: - průmyslová tepelná zařízení (metalurgické, kovozpracující provozy, sklářské provozy, keramické provozy, chemické provozy, zařízení na spalování odpadů a vytápění, cementárny, vápenky a provozy výroby sádry, průmyslové zpracování potravin) - kotle - plynové spotřebiče Školení: - zařízení pro rozvod plynů - zařízení ...

Truhlářství, výroba: - kuchyňské linky - stoly a židle - skříně a komody - vestavné skříně - postele - obklady stropů

Práce: - zemní - výkopové - demoliční.

Služby: - projekce elektro - stavební projekce.

Návrhy, realizace, montáž, servis: - teplovodní systémy - tepelná čerpadla. Práce: - topenářské - vodoinstalační.

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní - revize elektro.

Činnost: - provádění demoličních prací a zemích prací strojem UDS a minibagrem.

PROVÁDÍ: - úklid sněhu - demolice menšího rozsahu - zemní práce

Truhlárna. Truhlářství. - vybavení interiéru na klíč.

- výstavba a opravy střech na klíč - zednické práce

Ploché střechy, terasy: - novostavby - rekonstrukce. Spodní stavba. Střešní zahrady.

Specializujeme se na kompletní rekonstrukce bytových jader, koupelen, bytů, zednické práce.

Výroba kovových držáků: -na křovinořez -na náčiní - nářadí -na motorové pily -na houpačky -na kytary -na projektory -na šlapací kola Další výrobky: -posilovací hrazdy -tricepsová bradla -sklopná šibenice pro boxovací pytel -věšáky na klíče -komínové stříšky Drobné zámečnické práce.

Práce: - instalatérské. Maloobchod, prodej: - instalační materiál - umyvadla - dřezy - čerpadla - bojlery - sprchy - vany - wc - armatury - baterie.

Služby: - výroba a dodávka tepelné energie - výroba elektřiny - správa bytových domů - rozúčtování topných nákladů - instalace elektronických poměrových měřidel - Siemens, Techem - instalace termostatických ventilů a hlavic - Honeywell - s instalací provádíme hydraulické vyvážení objektů, pasport domu a poté následné zajištění odečtů a ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Návrhy, dodávky a montáže systémů vytápění: -podlahové vytápění -stěnové vytápění -připojení otopných těles plastovými rozvody -solární systémy pro přípravu TÚV a podporu vytápění -tepelná čerpadla

Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Rekonstrukce půd, koupelen i bytových jader, hydroizolace.

Truhlářství. Truhlářké práce. Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Sádrokartonářské práce: - Nové stavby, rekonstrukce, půdní vestavby. - Příčky, akustické příčky - Stropy, podhledy, předsazenky - Minerální podhledy a stropy - Zakrytí a úklid - Zdarma - cenová kalkulace, poradenství. - Vzrůstající slevy od 5-20% nad 15, 50, 100, 200m2.

Práce: - sklenářské - truhlářské. Sklenářství. Truhlářství.

Zámečnictví: - zábradlí - svodidlová zábradlí - mříže - oplocení - brány.