ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Geologická kancelář - inženýrská geologie - měření radonu - hydrogeologie a pedologie

Truhlářství - soustružení dřeva na zakázku

Kompletní geodetické služby. Geodézie. Provozovna: Liberecká 59

Práce: -pokrývačské. -klempířské. -tesařské.

Provádíme:Tesařské, podlahářské, sádrokartonářské práce.Montáž krovů, pergol, přístřešků, podbytí říms, štítů, šalování věnců, základů, rekonstrukce střech, pokládku plovoucích, dřevěných podlach.Sádrokarony:Montáž SDK, půdní vestavby včetně zateplení, minerální podhledy.

Práce: - geodetické - kartografické - zeměměřičské.

Autorizovaný prodejce GAZ, GAZELLE: - Chrastava 463 31, Liberecká 558 - liberec@gaz-auto.cz - www.auto-gaz.cz - www.gaz-cz.cz - leasing - výkup vozidel protiúčtem - užitková vozidla Lublin-Andoria a GAZ - certifikovaný výrobce tažných zařízení na vozidla GAZ - homologované úpravy podvozků - prodlužování rozvodu - ...

Naše firma se zabývá: -Mapové podklady a databáze: -vektorové mapy -rastrové mapy -tištěné mapy -Softwarová řešení -Gis a vektorizace -Digitální kartografii -Plány měst s čísly popisnými pro obecní a městské úřady nebo venkovní informační tabule.

Provádí: - generální opravy střech - renovace střech - zateplování objektů - sanace plochých střešních plášťů - rekonstrukce průmyslových světlíků a poradenská činnost - izolace - stavební práce - tepelné a vodotěsné izolace tvrdou polyuretanovou pěnou

Výroba a prodej: dřevěné postele, postele z masivu, rošty, matrace. Truhlářská výroba nábytku na zakázku. Kuchyně, ložnice, stoly, židle.

Provádíme montáž sádrokartonových systémů, půdní vestavby a další stavební úpravy. Příčky, podhledy, koupelnová jádra, hluková a tepelná izolace, podlahy plovoucí a dřevotřískové, zavěšené kazetové stropy, zateplování fasád + omítky, bourací práce.

Truhlářské práce: - okna - dveře - vrata - palubky - rohové lišty - rovné schody. Opravy: - okna a dveře. Rekonstrukce: - okna a dveře.

Služby: - stavební činnost - zemní práce

Výroba: - stavební prvky, - kovové konstrukce, - mříže, - bezpečnostní mříže a vrata.

Rámování, paspartování: - obrazy, - plakáty, - výšivky.

KOVOOBRÁBĚNÍ. Sériová, kusová výroba dle objednávky, CNC soustruhy o max průměru 250 mm a délky 500 mm a CNC obráběcí centrum 4osy prac. stůl 1000x 600 mm.

Izolace v nízkoenergetických a pasivních domech, hliněné omítky, ozeleněné střechy, návrh a design budov

Zámečnické práce: -plazmové řezání. -stříhání plechů. -dělení materiálů. -ohraňování. Výroba: -výtahové díly. Práce: -svařování v ochranné atmosféře, TIG, MIG -svařování nerezu, hliníku -bodové sváření plechů.

Vodoinstalatér. Práce: -vodoinstalatérské.

Firma SATO s.r.o. působí na trhu již od roku 1992. PROVÁDÍME: - instalatérské práce - topenářské práce - podlahové vytápění - rozvody a revize plynu Rozvody ve všech technologiích se zaměřením na investiční výstavbu, rekonstrukce většího rozsahu a rodinné domky. Firma certifikovaná dle ČSN EN ISO 9001-2001. Působnost po celé ČR. ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáže podlah: -laminátové, dřevěné, korkové. -podlahové krytiny

PRÁCE: - elektroinstalace - montáže, projekty a revize elektrozařízení NN, VN do 35 kV - údržba a opravy veřejného osvětlení - hromosvody - návrhy a realizace venkovního i vnitřního osvětlení - elektrické topné systémy Smluvní partner ČEZ Distribuce, a.s. .

PRÁCE: - topenářské OPRAVY: - litinové kotle - ústřední topení