Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma se zabývá: -Pokládání obkladů a dlažeb, provádění rekonstrukcí koupelen a bytových jader.

Pokrývačské práce včetně zajištění materiálů. Klempířské práce. Prodej: - sněhové zachytavače - asfaltové střešní čindele - prostupované tašky - odvětrávací tašky

Elektromontážní práce: -domovní a průmyslové elektroinstalace včetně rozvaděčů, revize a opravy -průmyslová elektroinstalace -montáž, údržba, opravy elektrických strojů a zařízení včetně automatizace -montáž záložních přepěťových zdrojů včetně ochran -návrhy a realizace osvětlení včetně nouzového -montáž hromosvodů -měření a přihlášky k ...

Ruční a strojní zemní a výkopové práce. Zdarma přijedeme, posoudíme situaci, navrhneme optimální řešení a ihned vyhotovíme cenovou nabídku s co možná nejnižší cenou.

-zámečnictví -nákladní autodoprava -oprava a údržba nákladních i osobních automobilů

Instalatérské a topenářské práce. Svářečské práce. Výstavba, údržba a rekonstrukce: Kotelen, výměníkových stanic, DPS a rozvodného potrubí pro distribuci tepla Zámečnické práce. Rizikové výškové práce. Kácení stromů, mytí oken s pomocí horolezecké techniky. Speciální úklidové práce v průmyslových halách apod.

Pozemní stavitelství – bytová i průmyslová výstavba. Inženýrské stavby - výstavby inženýrských sítí (kanalizace a vodovody), zemní práce.

Tesařské práce Dodávka a montáž - komínové kryty Zateplování budov izolace - proti tlakové a spodní vodě - plochých střech, střešních zahrad a teras - bazénů Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Půdní vestavby - stavební práce Zednické práce Klempířské práce Pokrývačské práce Dodávka a ...

Stavba a opravy - komíny Zateplování budovy, byty a fasády Vnitřní a vnější obklady a dlažby (koupelny a kuchyně) Rekonstrukce - budovy - byty Zednické prácerekonstrukce - koupelny - bytová jádra Rekonstrukce - koupelny

Výroba - dřevo - výrobky ze dřeva Truhlářské práce Sklenářské práce Výroba - užitkové sklo

Montáž a servis klimatizací. Dodávka úsporných jednotek s tepelným čerpadlem. Montáž elektroinstalací rodinných domů a průmyslových staveb, včetně revizí.

Výškové práce. Pokrývačské práce.

Malování a rytí dekorativního a nápojového skla.

Zednictví, kamnářství, výroba a montáž krbů.

Provádíme veškeré stavební práce, rekonstrukce i celkové stavby . Vždy kvalitně a dle přání zákazníka .

Služby: - stavby, rekonstrukce, opravy objektů na klíč - pokrývačské práce - provádění plášťů plochých střech bitumenovými pásy firmy Nord Bitumi - tesařské a truhlářské práce - zajištění dodávek a montáže aeračních světlíků - prodej stavebnin - silniční nákladní doprava

VÝROBA: - okna - dveře - kuchyně - schodiště - vybavení interiéru - atypický nábytek

-ELEKTROSERVIS -elektromontáž, oprava, údržba -opravy centrálních odsávání v panelových domech a jejich rozvodů -zabezpečení objektu ALARMEM -revize el. strojů a zařízení -ZÁMEČNICKÉ PRÁCE -montáže bezpečnostních kování, závor a přídavných zámků -výroba a montáž zábradlí, vchodových dveří, garážových vrat -výroba mříží na ...

Práce: - hranářské broušení skla - zakázkové pískování a rytí skla. Výroba: - nápojové sklo - sklenice - dekorativní sklo.

Topenářské práce. Úpravy užitkových automobilů. Dodávky a prodej dílenského nábytku. Prodej náhradních dílů pro automobily.

PROVÁDÍ: - vrtné práce, geologický průzkum - vrtané studny (kompletní realizace: projekt, technické práce, administrativa).

Práce: -klempířské -truhlářské -zámečnícké

Výkopové práce. Čištění potoků, příkopů u silnic. Zemní práce kráčejícími minibagry v bažinatých a stísněných prostorech.