Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Tesařství. Řemeslnické práce: - tesařské - konstrukce krovů, pergoly, dřevostavby, palubkové podhledy. Střechy na klíč.

Podlahy F-M cz s.r.o. realizují pokládku všech typů podlah, montáže dveří, vyrovnávání podkladu, včetně výroby nábytku z masivu.

Dodávka, prodej: - střešní pláště - prosvětlovací systémy. Řemeslnické práce: - klempířské práce - opláštění, zateplování objektů.

Tibag s.r.o. je stavební firma, která se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti BOZP a stavebních prací. Nabízí inženýrské sítě, zemní práce, novostavby, rekonstrukce a projektový management.

Stanislav Šeliga realizuje elektroinstalační práce.

Stolařství, truhlářství. Výroba, dodávka, montáž: - nábytek včetně masivu, masiv - interiéry. Řemeslnické práce: -stolařské, truhlářské práce.

Práce: -střešní, klempířské, pokrývačské. Izolace, zateplování střechy: -proti radonu-asfaltové pásy, fólie -izolace proti vodě-asfaltové pásy, fólie, Xypex -sanace základů-podřezání, profilovaná fólie.

Výroba, montáž: - regulační stanice - plynové domovní rozvody. Prodej: - kotelny - na splátky. Revize: - plynová, elektrická zařízení. Výstavba plnicích stanic CNG, přestavba vozidel na CNG.

Luděk Wrona zabezpečuje zámečnické práce.

Malířské práce Tesařské práce Elektroinstalační práce Topenářské práce Podlahářské práce Zednické práce Výstavba a rekonstrukce - rodinné domy - stavbyrekonstrukce - byty - domy Rekonstrukce - koupelny - kuchyně na míru Vodoinstalatérské práce

Stavění plotů, výkopové práce a terénní úpravy kolem domů.

Dodávka a montáž - automatické brány Stavba - oplocení Pokládka - zámkové dlažby Veškeré zednické práce Montáž - světlíky

Výroba: - kancelářský nábytek - školní nábytek - regály pro prodejny - drátěný nábytek - prodejní stojany - sedací nábytek - drátěný program - zařízení pro zdravotnictvíKovovýroba. Stolařské práce. Vybavení: - interiéry - supermarkety - čerpací stanice - autosalony. Prodej: - kotle.

Společnost HM - KLAPETEK s.r.o. zajišťuje stavební a výškové práce, služby hodinového manžela a další.

Fotogrametrické a DPZ pracoviště. Služby: - dálkový průzkum země - fotogrametrie - laserscanning - termografie - zpracování, analýza družicových snímků - programování GIS aplikací - integrace informačních systémů.

Poskytujeme elektroinstalační práce v lokalitě moravskoslezského kraje. Mezi nejčastější činností patří: elektroinstalace rodinných domů a bytů, realizace podlahové topení, elektro revize, instalace a opravy elektrických rozvaděčů, instalace a opravy osvětlení a zapojování elektrických zařízení. Kromě elektroinstalačních činností navrhujeme a ...

Společnost KT Metal s.r.o. zajišťuje prodej a zpracování hutních materiálů.

Výroba: - nábytek do interiérů - vestavěné skříně - ložnice - vybavení do restaurací a obchodů.

Zámečnické práce. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce. - vrata, brány, ploty, mříže, zábradlí - světlíky, přístřešky, - práce s polykarbonátem - kovaný nábytek

Společnost Fispogroup je lídrem v oblasti dovozu, prodeje a servisu úklidových technologií, úklidových prostředků, hygienických a sanitárních pomůcek, které naleznete na stránkách eshopu www.Fispo.cz. Společnost na českém trhu úspěšně působí přes 30 let a získala řadu spokojených zákazníků. Vybírají si produkty a služby ze širokého portfolia, ...

VolksBau s.r.o. je česká stavební firma nabízející domy na klíč, rekonstrukce, fasády a sádrokartony. Specializují se na omítky a eco friendly projekty s důrazem na kvalitu a funkčnost.

Výroba, dřevovýroba, návrh, projekce, montáž, prodej: - vybavení interiérů, kanceláří (interiéry, kanceláře) na klíč - zakázkový nábytek (masiv) - kuchyňské linky (kuchyně) - kancelářský, školní nábytek. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků Truhlářství, podlahářství

Činnost: - elektroinstalace - revize - jádrové vrtání