Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Truhlářství, stolařství, čalounictví. Práce: - truhlářské, stolařské - čalounické. Výroba, velkoobchodní prodej - nábytek: - kuchyňský - stoly (počítačové, jídelní), stolky - (televizní, konferenční), židle

Truhlářství, stolařství. Truhlářské, stolařské práce. Výroba, oprava: - nábytek - kancelářský, bytový nábytek - zahradní nábytek - vestavěné skříně - kuchyňské linky. - dřevěná okna a dveře.

Podlahové studio. Podlahářství, podlahářské práce. Maloobchod, prodej, pokládka: - podlahový materiál - podlahové krytiny - laminátové, dýhované plovoucí podlahy - dřevěné podlahy - přírodní linoleum - PVC, vinyly - korkové podlahy. Sídlo: - Na Výsluní 293, Bohumín - Pudlov.

Elektroinstalaní práce. Montáž, prodej: - garážová vrata, brány a pohony Hörmann - centrální vysavače Husky - osvětlovací technika. Elektrorevize. Elektroprojekce. Maloobchod, prodej: - bytové doplňky. Prodejna se svítidly - osvětlovací technika: - Slovenská 79/4, Bruntál - tel. 554716811.

Malířství, lakýrnictví, natěračství -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Dokončovací stavební práce

Provádíme veškeré druhy zednický prací za velice příznivé ceny! Nebojte se nás kontaktovat a požádat o vyhotovení cenové nabídky zcela ZDARMA. Naše firma se opírá o dlouhodobou zkušenost v naší profesi!

Realizace: - teplovzdušné vytápění a větrání s rekuperací tepla. Dodávka, montáže, oprava, pozáruční servis: - rekuperace, rekuperační jednotky - integrované zásobníky tepla IZT, podlahové vytápění - solanková zařízení - elektrokotle Protherm, Dakon - klimatizace, tepelná čerpadla.

Nabízíme montáže a opravy zvonkových tabel, montáž a opravy domácích telefonů a videotelefonů, montáž přístupových systémů.Elektroinstalace bytů apd.

Od základu provádíme stavbu rodinných domů a bytů, včetně rekonstrukce, zateplujeme fasády i půdy. Stavba nového domu Rekonstrukce koupelen a bytových jader Rekonstrukce kuchyní Klempířské a pokrývačské práce Izolace domu Rekonstrukce podlah Elektroinstalace rozvody a hromosvody Tesařské práce Zednické práce výměna oken a parapetů

Dodávka, montáž a rekonstrukce: - rozvody vysoké a nízké napětí - VN, NN - kompaktní trafostanice. Údržba a odstraňování poruch venkovního osvětlení. Elektromontážní práce. Revize, projekce - elektro.

Kovovýroba: - zpracování plechu, nerezu a hliníku - ocelové konstrukce - demolice a bourací práce - stavební práce

Podnikání v oblasti nakládání s odpady. Sběr, přeprava, likvidace, odstranění: -tekutý a pevný odpad -nebezpečné odpady: -kaly z odlučovačů oleje a lapáků nečistot -emulze -průsakové vody ze skládek odpadů -pevné odpady: -demoliční, domový, stavební materiál -upotřebovaná čistící tkanina -sorbenty, aj.. Odvoz, ...

Stylová restaurace U zlaté hvězdy nabízí: - stravování - obědy, menu (dva druhy jídel), večeře - klasickou kuchyní - pizzerie, pizza - celkový počet míst - 100 - salonek, počet míst - 25 - možnost pořádání rodinných a firemních akcí. Sportovní vyžití: - bowlingové centrum s klimatizací.

Dodávka, montáže: - zdvojené podlahy určené pro velké kancelářské objekty, banky, telefonní ústředny a rozvodny. Zdvojená podlaha se zkládá z podpůrné konstrukce a podlahových kostek. Materiál kostek může být z dřevotřísky popř. calciumsufátu, oceli i skla. Pochůzí vrstvu může tvořit - koberec, PVC, linoleum, parkety nebo i bez ...

Služby v oblasti stavebnictví, převážně při zateplení domů. Registrace v programu Zelená úsporám. Realizace: - bytové stavby - průmyslové stavby.

Kovovýroba. Zakázková výroba strojírenských náhradních dílů a celků. Zámečnictví, nástrojářství. Obráběčství. Obrábění kovů.

Montáže, prodej: - podlahového vytápění, radiátorů a solárií ( topení, radiátory, solária). Specializace na nerezové ohřívače vody včetně solárů a nerezové kotle na dřevo.

Domovní instalatérské práce: - vodoinstalatérství, rozvody vody - topenářství, topenářské práce, montáže topení. Zednické práce. Zemní a výkopové práce. Nákladní autodoprava.

Klempířské práce, klempířství. Oprava karoserií. Pokrývačské práce, pokrývačství. Zámečnické práce, zámečnictví.

Kovovýroba. Zámečnictví, zámečnické práce. Velkoobchod. Přípravné stavební práce.

Znalecké posudky odhadů nemovitostí Geodetická kancelář - vyhotovení geometrických plánů - vytyčení hranic pozemků - zaměření podkladů pro projektovou přípravu, podélných a příčných profilů, digitálního modelu terénu - vyhotovení dokumentace skutečného provedení stavby - vyhotovení dokumentace skutečného stavu ...

Dodávka - elektroinstalační materiál Revize - elektrické nářadí a spotřebičeeletroinstalační práce Zprovoznění - automatizační paletové dopravníkyprogramování - automaty SIMATIC S300, S400 Tvorba - www stránky Poradenství - hardware - software Překlady - němčina

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba: - kuchyňský nábytek, kuchyně na míru - vestavné skříně a šatny - obývací pokoje - dětské pokoje - ložnice a postele - kancelářský nábytek - dětské pokoje - hotelový nábytek - schody, schodiště - pergoly, altány, zastřešení - voliéry, klece, boxy.