Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Tepelné izolace. Zateplování střech, rodinných domů, hal.

Práce: - malířské - natěračské - nástřikové - omítkářské - sádrokartonářské. Malby, nátěry. Omítky. Instalace, pokládka: - plovoucí podlahy. Montáž: - sádrokarton.

Znalecké posudky odhadů nemovitostí Geodetická kancelář - vyhotovení geometrických plánů - vytyčení hranic pozemků - zaměření podkladů pro projektovou přípravu, podélných a příčných profilů, digitálního modelu terénu - vyhotovení dokumentace skutečného provedení stavby - vyhotovení dokumentace skutečného stavu ...

Instalatér, domovní a průmyslové instalace. Kompletní dodávka a montáž rozvodu vody. Rekonstrukce bytových jader. Kompletní dodávka a montáž domovní a venkovní kanalizace. Topení-kompletní dodávka a montáž ÚT.

Řemeslnické práce: - instalatérské - voda, topení, plyn - plynař, topenář.

Lité podlahy Rekonstrukce, výstavba - rodinné domy Pobočka Slavíkova 6068/18 70800 Ostrava - Poruba

Práce s autojeřábem do 20 tun. Jeřábnické práce. Práce: - montážní - stavební. Pronájem, půjčování: - plošiny dosah 16 m.

Zednické a obkladačské práce. Rekonstrukce: - rodinné domy - byty - koupelny - kuchyně - bytová jádra.

Obkladačské práce Zednické prácerekonstrukce - byty - domy

Servis, oprava značky Mora: - plynové spotřebiče - elektrické sporáky. Plynařské práce.

Malířskéa natěračské práce. Tapetování a speciální dekorace interiérů.

Klempířské práce Pokrývačské práce

Geodetické práce, mzdové účetnictví, oceňování nemovitostí - znalecké posudky, měření radonu.

Rekonstrukce bytů. Půdní vestavby. Výroba: - schodiště - kuchyňské linky. Podlahářské práce.

Obklady, dlažba. Sádrokartony. Rekonstrukce koupelen, bytových jader. Půjčovna: - lešení. Kontejnerová doprava.

Montáž, opravy, revize: - plynové zařízení.

Stavební práce: - RD na klíč - projektová dokumentace - topenářské, elektro, instalatérské, stolařské, klempířské, pokrývačské, tesařské práce - stavební dozor.

Velkoobchod, recyklace: - odpad a šrot. Zemní a výkopové práce. Služby: - průzkumné vrtné práce sloužící k získání doplňujících údajů pro dokumentaci staveb - odvodňování staveniště - lešenářské práce - technické rekultivace - bourací a úklidové práce.

Stavební práce. Rekonstrukce: - střechy - zateplení hal. - ventilační turbíny - polykarbonát a výroba z něj Elektro: - elektromontážní práce - elektro práce - kamerové systemy - EPS, EZP, satelitní rozvody, internet.

Dodávka - průmyslové podlahy - epoxidové, betonové a lité podlahy Pokládka - průmyslové podlahy - epoxidové, betonové a lité podlahy

Stavební činnost: - zateplování - výměna oken - rekonstrukce domu - sanace balkónů.

Celková rekonstrukce: - výstavby od A do Z. Sanace. Výstavba rodinných domů, RD na klíč. Řemesla: - voda, topení, plyn - elektro - sádrokarton - kanalizace. Práce: - vodoinstalační - topenařské - plynařské - elektromontážní - sádrokartonářské - zednické - obkladačské. Zemní práce, výkopové práce. Stavba, opravy: ...

Stavební firma zabývající se montáži dřevostaveb, střech, lehkých dřevěných konstrukcí a interiérů.

Tesařské práce. Pokrývačské práce. Klempířské práce.

Zednické, elektrikářské, obkládačské, sádrokartonářské, kominické, výkopové práce.