Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zateplování: - objekty. Výstavba: - novostavby. Zednické práce. Stavební práce.

Komunální služby. Městské služby, technické služby: - údržba zeleně, ořezy a vysekávání stromů a keřů - čištění příkopů a drobných vodních toků-ručně, strojně - správa hřbitova - údržba veřejného osvětlení - práce s autoplošinou MP** 13 - přistavení a odvoz kontejnerů, kontejnerová AVIA, dovoz traktorem do 1, 8 t, odvoz stavební suti a ...

Montáže nové elektroinstalace v bytech, rodinných domech a průmyslových halách - Úpravy a výměny elektroinstalace - Opravy elektroinstalace Vyhledání a odstranění závad, výměna vadných součástí, výměna vadného vypínače, vypálené zásuvky atd. - Elektrospotřebiče Montáž a výměna svítidel.Odborné zapojení bojlerů, varných desek, akumulačních ...

Tesařské práce. Drobné zednické práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Půjčovna lešení. Maloobchodní, velkoobchodní a internetový prodej střešních krytin. střešních oken, půdních schodů, střešních fólií, okapového systému, klempířských prvků, střešních doplňků a dalšího příslušenství pro šikmé a ploché střechy.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské ...

Montáž, servis, revize: - plynové zařízení - elektrické zařízení. Realizace: - kouřovody. Kompletní servis MaR systémy.

Zámečnické práce: - ploty - brány. Rekonstrukce domů, bytů.

Svářečské práce. Zámečnické práce. Svařování: - mostní konstrukce - převodovky - turbíny - lisy.

Poradenství, konzultace projektu, technické zpracování a návrhy komínových systému, za nejlepší ceny. Výstavba a sanace komínových systému Schiedel, Ciko a dalších. Kominické práce, revize, dodáváme nerezové komíny velkoobchodně firmám a živnostníkům. Spolehlivý, profesionální a odborný přístup.

Sádrokartonářské práce. Půdní vestavby. Montáž: - příčky - podhledy.

Práce: -zámečnické. -kovoobráběčské: -broušení na kulato, na plocho. -soustružení.

Prodej, e-shop: - malířské stojany - malířské palety - malířská plátna - olejové barvy - akvarelové barvy - štetce. Elektromontáže, elektroinstalace: - revize, montáže. Hromosvody.

Zámečnictví. Výroba: -ocelové konstrukce.

Pokrývačství, klempířství. Realizace střech. Prodej: - střešní krytiny.

Podlahářské práce provádíme již 23 let a za tuto dobu jsme provedli mnoho zakázek, kdy i po letech se na nás zákazníci s důvěrovou opět obracejí s žádostí o další práce. Působíme v celém Moravskoslezském kraji, hlavně ve městech Frýdlant nad Ostravicí, Frýdek-Místek, Ostrava, Frenštát pod Radhoštěm, Rožnov pod Radhoštěm a v jejich širokém okolí, ...

Truhlářství. Výroba: - nábytek - dřevěná okna - dřevěné dveře - schody, schodiště - dřevěné brikety.

Výroba: - celulózové izolace vatizol - foukané izolace - zateplení fasád - dovoz aplikačních strojů ACCU 1 - výhradní zastoupení FA certain Teed Vinyl siding

Elektrikař, elektroinstalace, elektromontáže, elektro práce, hromosvody, bleskosvody, kamerové systémy, cctv, rozvody silnoproud a slaboproud, přepěťové ochrany, Led diodové osvětlení, vánoční osvětlení, servis, opravy, rekonstrukce elektroinstalace, podlahové topení, přepeťové ochrany, zabezpečení, datové sítě, LAN, Wifi, zesilování signálu, ...

Technické služby: - úprava a údržba městské zeleně. - zahradnické práce - čištění města - údžba komunikací - správa veřejného osvětlení - správa hřbitovů, parkovišť a veřejné WC - nakládání s odpady - autodoprava a kontejnerová doprava - výkopové práce - správa městského hřbitova.

Naše služby tvoří převážně vnitřní malby pokojů, dekorativní nástřiky Gotelle a s tím i spojené veškeré natěračské práce, včetně nátěrů fasád rodinných domků a čištění koberců. Naši pozici na trhu chceme upevňovat i nadále, především naším zaměřením na splnění požadavků, potřeb a očekávání Vás zákazníků.

Práce: - malířské, natěračské - nástřiky Gotele - protiplísňové a izolační nátěry - klempířské - sklenářské - úklidové - kompletní rekonstrukce koupelen a WC.

Opravy, renovace a ošetření přírodního a umělého kamene (beton, teraso) - dlažby, schody, sokly, apod.