Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Stavební práce: - obkladačské práce - štukatérské práce - zednické práce - truhlářské práce - kamnářské práce - rekonstrukce starých kachlových kamen.

Rekonstrukce domů a bytů. Údržba a správa nemovitostí. Renovace betonových povrchů - teka, kamenjinak, topstone. Obkladačské a dlažební práce. Zednické práce. Epoxidové a polyuretanové podlahy. Izolace střech. Stavba PVC oplocení. Natěračské práce. Malířské práce. Elektroinstalační práce. Plynoinstalační práce. Topenářské ...

Zemní práce. Výkopové práce. Kontejnerová doprava.

Pokládka: - podlahové krytiny. Podlahářské práce.

Zabýváme se výrobou dřevěných oken, dveří a interiérového nábytku na míru, dle představ zákazníka.

Servis, montáž: - chladící zařízení - klimatizace - vzduchotechnika - zemědělské technologie. Zámečnické práce.

Zednické práce. Obkládačské práce.

Autoservis. Pneuservis. Diagnostika. Geometrie. Karosářské práce. Lakýrnické práce. Výkopové práce: - KOMATSU WB 93R Autodoprava: - do 3t - střední Avia sklápěč. Opravy: - automobily - zemědělské stroje - motorové pily, sekačky.

Plynoinstalační práce. Prodej: - kotle - energetická zařízení.

Truhlářské práce, výroba: - atypické nábytek - schody - kuchyně.

Kamenictví. Kamenické práce. Výroba: - výrobky z kamene - žula, mramor - pomníky, hroby, hrobky - obklady, dlaždice - kuchyňské pracovní desky, koupelnové desky - obklady krbů - parapety - kašny, fontány - grilovací desky. Pískování a sekání písma. Řezání, broušení a leštění žulových desek.

Projekce, montáž, servis: - elektromontážní práce - vnitřní a venkovní rozvody - datové sítě a rozvaděče - montáž hromosvodů - revize.

Stavební firma, výstavba: - rodinné a bytové domy. - restaurace, hotely a penziony. - skladovací a výrobní haly - průmyslové stavby. - statická zajištění budov - stavební projekce - sanace staveb.

Rekonstrukce, výstavba: - rodinné domy. Práce: - zemní - sádrokartonářské - podlahářské - obkladačské. Dodávka, prodej: - stavební materiál. Stavební projekce. Půjčovna: - lešení. Zateplovací systémy (technologie BASF). Komínové systémy TONA.

Oprava, servis: - elektro. Výroba, prodej: - elektronické stavebnice.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti revize plynových kotlů, tlakových nádob a prohlídek nízkotlakých kotelen. Při prohlídkách proškolíme vás i vaše zaměstnance a včas vás upozorníme na nutnost opakování veškerých služeb.

Drobné údžbářské a opravářské služby: - hodinový manžel.

Malířské a natěračské práce. Tapetování. Tapety: - bezešvé - textilní - samolepicí. Malby: - strukturální. Malé sklenářské a zednické práce. Zateplovací systémy. Drhané omítky. Nátěry fasád.

Montáž elektrozařízení: - instalace a rozvod vedení.

Natěračské práce. Malířské práce. Elektroinstalační práce. Sádrokartonářské práce. Obkladačské práce.

Projekce: - elektrická zařízení.