Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Prodej, dodávka, montáž, demontáž: -střešní krytiny -střešní šindele -izolace (zateplení) rovných střech -žlaby, okapy, svody -střešní okna. Výroba, prodej: -klempířské prvky z pozinku, mědi(Cu), titanzinku. Řemeslnické práce: -klempířské -pokrývačské.

Návrh, projekce, výroba, prodej, montáž: - nábytek na míru - vestavné skříně - kuchyňské linky - dětské pokoje - obývací pokoje - předsíně - kanceláře - vybavení interiérů. Stolařské, truhlářské práce.

Plynoinstalační práce: - instalace plynových spotřebičů - záruční a pozáruční servis - rozvody plynu v plastu, mědi, oceli Topenářská činnost - rozvody plynu v plastu, mědi, oceli Instalace plynových spotřebičů Záruční a pozáruční servis DAKON, BAXI, VIADRUS, IMMERGAS, ...opravy, revize, tlakové zkoušky - plynové ...

Truhlářství. Truhlářské práce. Zakázková výroba: - nábytek z lamina i masivu - kuchyňské linky - postele - zahradní nábytek - dřevěné schody, dveře, zárubně, pergoly.

Služby: - sklenářství - zasklívání oken a dveří - řezání skel a zrcadel na míru - vrtání a broušení skel - zasklívání výkladních skříní - rámování obrazů a prodej - montáž, lepení akvárií a poliček. Výroba: - izolační dvojskla.

Stavební firma AMIPROL spol. s r.o. Stavební činnost, práce, služby: -kompletní stavby na klíč -výstavba rodinných domů (rodinné domy, domky, RD) -rekonstrukce bytů, domů, objektů -drobné stavební práce -stavební úpravy (byty, domy) -přestavby bytových jader, bytová jádra, rekonstrukce koupelen (koupelny) -oprava fasády ...

Renovace: - starožitný nábytek - nábytek. Zakázková výroba: - kuchyně - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek.

Stavební práce: - rodinné domy na klíč - půdní vestavby - zateplování - zemní práce - údržba terénu.

Izolační práce. Klempířské práce. Pokrývačské prác.

Revize - elektro: - elektrická zařízení bez omezení napětí včetně elektrického ručního nářadí a elektrických spotřebičů. Projekce - elektro: - vysoké napětí (VN) a nízké napětí (NN). Výpočty a nastavení ochrany VN.

Dodávka, montáž: - dřevostavby - palubky - kanadský šindel. Tesařské práce: - půdní vestavby - stavba přístřešků - garáže - pergoly. Pokrývačské a truhlářské práce

Naše firma JIKOL STEEL s.r.o. působící na Ostravsku se primárně zabývá lehkými zámečnickými pracemi. Dále také provádíme stavební práce jako zateplení objektů, přístavby, rekonstrukce a mnoho dalších (odkaz). Naši zaměstnanci pracují s těmi nejmodernějšími stroji i nářadím a jsme schopni realizovat zakázky ve velice krátkém čase s příznovou ...

Elektroinstalační práce. Montáž a revize: - hromosvody.

Měření jeřábových drah. Měření: - jeřábové mosty - regálové zakladače.

Projekce: - plynové topení. Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Montáž: - topení.

Stavitelství, stavební činnost: - stavby na klíč - výstavba domů na klíč - výstavba občanských a průmyslových staveb - ekologické stavby - pozemní a průmyslové stavby - dopravní, vodohospodářské a demoliční stavby - výstavba komunikací včetně vrstvy z asfaltobetonu - zpevněné plochy, zámkové dlažby, povrchy z žuly apod. - údržba ...

Truhlářské a stolařské práce. Výroba: - řezivo na zakázku. Dřevostavby. Pergoly. Sídlo firmy: - Slezská 201, Neplachovice.

Výškové práce v rizikovém prostředí horolezeckou technikou: - prořezy a kácení stromů - montáž ocelových konstrukcí s následnými nátěry - mytí oken a fasád - shoz sněhu a ledu z budov a konstrukcí - čištění studen. Výroba reklamních předmětů a následnou montáží na budovy nebo ocelové konstrukce, nátěry střech, montáží zábran proti ...

Stavební činnost, stavby: - rodinné domy na klíč - demolice.

Výroba: - celodřevěné schodiště, dřevěné zábradlí, dřevěné schody - masívní balkóny - dekorativní trámy - dělící stěny - selské sedací soupravy - dveře, zárubně - kancelářský nábytek - dřevěné podlahové krytiny - stěnové a stropní obklady.

Nátěry: - fasády. Zateplení: - fasády. Půjčovna: - lešení.

Plynoinstalatérské práce. Topenářské práce. Vodoinstalatérské práce.

Montáž: - sádrokartony. Výkopové práce. Pokládka: - dlažby - obklady. Hrubé stavby. Renovace, rekonstrukce a výstavba: - bytová jádra - koupelny. Zednické práce.