Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Kamenosochařství, kamenictví. Výroba: - zpracování, opracování kamene, kámen, žula, mramor - pomníky, rámy, krycí desky - schody, parapety - sekání písma. Řemeslnické práce: - kamenosochařské - kamenické - restaurátorské.

Kamenictví. Kamenické práce. Kamenosochařství. Doplňky Caggiati, pomníky. Výroba a instalace pomníků. Výroba: - kamenné stavební prvky.

Kamenosochařství, kamenictví, výroba: -schody, obklady, dlažby -kuchyňské linky včetně stolařských prací -koupelnové desky -pomníky, kašny -krby, sloupy -bytové doplňky-sloupkové hodiny -psací soupravy -těžítka, popelníky, vázy.

Kamenictví. Kamenické práce. Výroba: - kamenické výrobky - pomníky, jednohroby, dvojhroby - sekání a pískování nápisů, barvení písma - grilovací desky a desky pod reproduktory - kamenný zahradní nábytek - stoly, křesla, lavičky. Řezání, tvarování, konečná úprava: - ozdobný a stavební přírodní kámen.

Kameník, kamenictví. Výroba: - pomníky, rámy, vitríny, krycí desky.

Kamenictví. Kamenické práce. Zpracování kamene. Řezání, tvarování a konečná úprava ozdobného a stavebního přírodního nebo umělého kamene. Výroba, prodej: - výrobky z kamene - pomníky, schody, parapety, koupelnové a kuchyňské desky, pulty, stoly, obklady, dlažby. Sekání a barvení písma.

Kamenosochařství, kamenictví. Výroba, montáž: - pomníky z přírodního kamene - fontánky a skulptury - obklady litinových krbů (pískovec, žula, mramor). Řemeslnické práce: - kamenické, kamenosochařské.

Kamenosochařství, kamenictví. Vysekání písma, portréty, výroba: -pomníky -hrobové rámy -krycí desky -kamenické práce. Výroba, dodávka, prodej, montáž, oprava: -dlažby -obklady -parapety -schody z mramoru a žuly -schody, schodiště -komíny -zídky.

Kamenictví. Kamenické práce. Výroba: - výrobky z kamene, kamenické výrobky - pomníky, nápisy - schody, parapety.

Stěhovací služby, stěhování: - byty, kanceláře, klavíry, trezory - velkoobjemové stěhování budov - tuzemské i zahraniční. Likvidace pozůstalosti. Úschova - nábytek. Veškeré stěhovací práce jsou pojištěny. Autodoprava: - nákladní do 3, 5 tuny - dodávková - nosnost 1, 4 tun a 12 m3. Malířské a úklidové práce.

Pozemní stavitelství. Výstavba a rekonstrukce domů. Zateplování objektů.

Kovovýroba: - lehké ocelové konstrukce - ozdobné ploty, brány, mříže. Řemeslnické práce: - zámečnické - kovoobráběčské. Umělecké kovářství. Zakázková výroba.

Vyvážení odpadních jímek. Čištění odpadních vod, kanalizačního potrubí. Výstavba: - vodovodní a kanalizační řády.

Sanace: - po požárech a živelných pohromách - po záplavách, povodních a vodovodních haváriích. Likvidace škod způsobených vodou, uvedení objektu do původního stavu: vysoušení zdiva a objektu, ozónování, odstranění zápachu a plísní. Rekonstrukce: - průmyslové, komerční i soukromé objekty na klíč. Práce: - stavební - ...

Zahradní design z povrchově upravených plechových dílů.

Kovářství. Zámečnické práce. Výroba: - brány, branky - mříže, ploty, zábradlí - krbové nářadí.

Realizace: - inženýrské sítě - demoliční práce - zemní práce - komunikace - prodej zásypového materiálu. Rekonstrukce bytových jader. Prodej: - topenářský a instalační materiál.

Činnost: - sadové úpravy - ozelenění rekultivovaných ploch - výsadba, kácení, ořez stromů a keřů - zakládání trávníků a jejich údržba - realizace soukromých zahrad a parků - přípravné a dokončovací práce pro stavby - demoliční a zemní práce - údržba zeleně - kosení, vyhrabání listí, pletí záhonů a keřů - stříhání živých plotů - ...

Oprava, renovace: - náhrobky. Kamenické práce.