Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Projekce, projekční činnost: -elektro, elektrické zařízení-autorizovaný technik -silnoproudá zařízení do 1000 V -průmyslové instalace -hromosvody -veřejné osvětlení -elektropřípojky. Překlady: -německý jazyk (němčina).

Truhlářství. Výroba a prodej: - atypický nábytek. Formátování a prodej: - laminátové desky - dvířka a pracovní desky na kuchyňské linky. Potřeby pro stolaře a kutily: - hrany - kování - pojezdy - úchytky - vruty - kovové nohy - narážecí hrany.

Výroba, montáž, opravy, revize: - elektrická zařízení.

Stavební a zednické práce. Zateplování fasád.

Stevební práce: - obkladačské a zednické práce - rekonstrukce bytů, domů - rekonstrukce koupelen.

Půjčovna: - autojeřáby. Prodej, dodávka: - drcené kamenivo - písek - betonové a směsné recykláty. Demolice a rekonstrukce objektů.

Řemeslnické práce: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - truhlářské práce - půdní vestavby - zateplovací práce - montáž sádrokartonových konstrukcí - drobné zednické práce.

Pozemní a výkopové práce.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - revize Půjčovna: - montážní plošiny

Stolařství. Výroba nábytku a interiérů na zakázku.

Nabídka kompletní realizace rovných i šikmých střech. Provádění tesařských konstrukcí zahradních altánů či přístřešků. Montáž střešních oken.

Stavební práce, malířské, bourací.

Dodávka, montáž, servis: - zabezpečovací a protipožární systémy s napojením na pult centrální ochrany - elektronické protipožární systémy EPS - elektronické zabezpečovací systémy EZS - inteligentvní domy - integrované komunikační systémy sestra pacient - kamerové systémy - elektroinstalace - telekomunikace Poruchové servisní číslo: 775 ...

Zednické a obkladačské práce. Zateplování fasád. Rekonstrukce bytů, domů.

Zámečnictví. Kovovýroba. Zpracování a tváření kovů, nerezu a barevných kovů. Řezání kovů. Ohýbání na CNC ohraňovacím lisu. Lisování na výstředníkových lisech. Ohýbání trubek. Svařování metodou MIG, MAG, TIG. Sídlo firmy: - Brantice 341.

Povrchová úprava kovů. Natěračské a lakýrnické práce.

Plynařství: - montáž - opravy - revize - zkoušky vyhrazených plynových zařízení.

Velkoobchod: - hliník. Práce: - kovoobrábění - zámečnické.

Elektroinstalační práce: - elektroprojekce - revize elektrozařízení - bytové elektroinstalace - průmyslová elektroinstalace - montáž elektrovytápění - montáž vzduchotechniky.

Projekční a stavební kancelář. Zajištění stavebních a zednických prací.

Centrum obchodu a služeb: Maloobchodní prodej : - textil - nábytek - stavebniny - stavební bazar. Služby: - opravny ledniček a mrazniček - zámečnictví - malířské a natěračské práce.

Provádí práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalatérské. Stavební činnost. Rekonstrukce: - koupelena. Drobné stavební úpravy. Zajišťují: - revize elektro - projekční činnost - revize plynu - vložkování komínových průduchů. Kompletní zajištění zakázek. Montáž a oprava: - měřidla.

Plynoinstalace, plynařské práce. Vodoinstalace, vodoinstalatérství. Elektromontážní práce.

Prodej a montáž: - systémy pro suchý systém výstavby. Sádrokartony, minerální podhledy, izolační hmoty, stavební chemie. Servis, revize a prodej plynových zařízení. Plynové kotle klasické, kondenzační. Plynové ohřívače vody. Hořáky plynové, olejové. Opravy kotelen.

Rekonstrukce: - bytové jádra - koupelny - obklady, dlažby - sádrokartonářské práce - stavební činnost.