Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Provádění strojní sádrové omítky a broušené sádrové stěrky pro interiéry.

Revize elektro a hromosvodů Montážní činnost, revize nářadí a pod.

Služby: - sklenářství, sklenářské práce - zasklívání oken, dveří, skleníků - rámování obrazů.

Kominík, kominictví. Služby: - revize a čištění komínů - měření emisí - vložkování komínů - výroba a montáž kouřovodů.

Stavební firma, výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy, byty - instalace - voda, topení, vodoinstalatérské, topenářské práce - dlažby, obklady - zateplování fasád - koupelny, rekonstrukce bytových jader.

Interiéry, exteriéry. Práce: - zednické - obkladačské - malířské, natěračské, nástřikové - podlahářské, pokládání koberců, PVC a lina - montáž žaluzie vertikální a horizontální - lepení sklovláknitých tapet, stropnic, rohů a rozet, rohových lišt - lakování parket - úklidové služby, čištění koberců.

Geodetické, zeměměřické práce: - mapové podklady pro projekty - vytyčovací práce - kontrola svislosti objektů - zaměření skutečného provedení staveb.

Malířské - natěračské práce. Nástřik gotele. Dekorativní malby. Antická zemina. Nátěry: - zárubně - okna - dveře - fasády AIRLESS technikou. Stěrkové a klasické omítky, obklady a dlažby. Plovoucí podlahy. Čištění koberců, čalouněného nábytku, interiéru vozidel technologií Karcher.

Práce: - kamenické - pokládka zámkové dlažby.

Stavební práce. Rekonstrukce. Zemní práce. Kamenické a obkladačské práce.

Stavební práce: - výstavba domů na klíč - rekonstrukce koupelen, bytových jader - zednické práce - základové desky.

Naše společnost Interiéry Jiřičný má dlouholetou praxi v oblasti výroby nábytku na míru. V portfoliu našich služeb naleznete kuchyně a kuchyňské linky na míru, nábytek do ložnice, obývacího pokoje, dětského pokoje, kanceláře či jídelny. Vyrobíme Vám nábytek podle Vašich představ a na míru.

Montáž sádrokartonů. Půdní vestavby.

Zemní práce. Výkopové práce. Demoloční práce. Výstavba inženýrských sítí.

Kompletní dodávky stavebních prací. Rekonstrukce a modernizace objektu. Revitalizace panelových domů. Certifikovaný dodavatel SFŽP v programu "Zelená úsporám". Zateplování domů. Zateplení průmyslových hal a štítů budov. Novostavby na klíč. Oprava: - fasády - historické fasády.

Dřevovýroba, výroba: - nábytek - okna (oken) - dveře. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské.

Umělecké stavebnictví. Opravy: - historické památky - vstupní brány - altány - zahradní schody - vodní kaskády. Kamenické práce.

Kamenictví: - zpracování kamene - sekání nápisů na náhrobek - renovace nápisů.

Řemeslnické práce: - vodoinstalatérské - plynoinstalatérské. Montáž, instalace: - voda (plast, pozink) - plyn - vodoměry. Prodej, montáž, servis: - plynových spotřebičů - kotlů, kotel DAKON.

Vodoinstalatérství. Instalatérské práce. Instalace, montáž: - voda.