Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Pokládání - koberce - PVC - parkety - plovoucí podlahy, renovace - dřevěné podlahy

Sklenářství, sklenářské práce, sklárna: - řezání, broušení, opracování, pískování a vybrušování, leptání skla. Výroba: - skleněný a zrcadlový nábytek - americké vitráže - zrcadlové stěny. Ruční fasetování malých skel.

Služby: - výstavba, rekonstrukce a opravy rozvodných energetických zařízení (venkovní vedení, kabelová vedení, veřejné osvětlení, obnovitelné zdroje) - technologické montáže (distribuční rozvodny vysokého napětí a velmi vysokého napětí, distribuční trafostanice), - speciální autodoprava - kompletace kioskových trafostanic - opravy a ...

Hledáte kvalitní a spolehlivé kamenictví v Opavě? Chcete si nechat zhotovit nový hrob, opravit starý, nebo si pořídit krásný krb, schody, nebo kuchyňskou desku z přírodního kamene? Pak byste měli navštívit firmu Roman Zedníček jenž provozuje kamenictví v Opavě. Zabýváme se veškerými kamenickými a kamenosochařskými pracemi. Nabízíme širokou ...

Společnost Filip Boháč nabízí výkopové práce. Rychlá a přesná práce univerzálním strojem KX61-3 Kubota v maximálním rozsahu a využití. Výkopové práce: - výkopy základů - bourání drobných staveb - inženýrské sítě - terénní úpravy a další.

Gepas - Geodetické práce a služby, s.r. o. - vytyčení hranic pozemku - zaměřování budov pro zápis do katastru - rozdělování pozemků - vyznačení věcného břemene - zaměření pro projekt - zaměření inženýrských sítí

Společnost Ploty Grygar s.r.o. zajišťuje zámečnickou zakázkovou výrobu - brány, branky, kování, schodiště, konzole a držáky, speciální konstrukce, garážové vrata. Vyrobíme Vám dle Vašeho návrhu ploty, z kvalitních materiálu, které vydrží, ať už betonové, dřevěné kovové a další.

Společnost Artsome s.r.o. se zaměřuje na malby interiérů a exteriérů. Malujeme domy, byty, haly, školy, schodiště a mnoho dalších bytových i nebytových prostorů. Taktéž natíráme střechy, pergoly, garáže, stání na auta a přístřešky, ploty, zárubně, topení, stupačky a také původní dřevěná okna, včetně výměny skel a instalaci sklenářských tmelů.

Prodej dřevěných briket, peletek, podpalovačů, krbového, palivového i podpalovacího dřeva.Provádíme montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení a hromosvodů.Poskytujeme technické služby k ochraně majetku a osob.Instalujeme a projektujeme elelektronické, kamerové, požární zabezpečovací systémy.

Společnost GREGO Interiéry s.r.o. - rekonstrukce koupelen, bytového jádra - malířské práce - montáž sádrokartonu - drobné zednické práce

Servis pro rodinné domy i domácnosti. - instalatér - malíř - úklid sněhu - hlídání dětí - lakýrník - dělník - čalouník - pokojská - šikmé, rovné střechy - úpravy zeleně - informační technologie - údržbář - elektrikář - úklidové práce - zedník - čištění fotovoltaiky

Rudolf Snášel vyrábí nábytek na míru.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Pokrývačské práce. Střechy: - plechové - taškové.

Společnost MORAVEC engineering s.r.o.je firma s 20iletu tradicí, specializuje se na vývoj, výrobu a montáž svařovaných ocelových konstrukcí, atypických strojních zařízení, potrubních celků a technologií včetně revizí plynových zařízení a kotelen.

Stavba, výstavba: -bytové domy -rekonstrukce Práce: -zateplení fasád -vodo-topo-plyn -sádrokartonářské

Společnost KIBKE KLIMA s.r.o. se specializuje na klimatizace, tepelná čerpadla a podlahové vytápění.

Naše firma KBN nátěry se věnuje profesionálnímu čištění a nátěru střech, fasád, dlažeb a výmalbě interiérů. A v čem tkví naše konkurenční výhoda? Každý z našich pracovníků je profesionál s více než desetiletou praxí. Díky tomu nabízíme skutečně odborný přístup, rychlost a špičkové služby.

Řemesla, služby - elektroinstalační práce, elektroinstalace - sádrokartonářské práce - rekonstrukce koupelen, bytových jader - zateplování domů - obkladačské práce - pokládka zámkové dlažby

Práce: -zámečnické -svářečské

Práce, realizace: -sádrové omítky E-shop, prodej: -omítací stroje -nářadí

Firma na míru vyrábí konstrukce z masivního dřeva. Zajistí realizaci střech, montáž okrasných pergol a altánů, podchodů, nábytku ve vintage a tesařském stylu. Provádí revizi, správu a údržbu střech.

Stavební firma: - stavební projekce - rekonstrukce a výstavba rodinných domů (rodinné domy) - rekonstrukce historických budov - oprava a realizace - střechy - zateplování.

Kamenictví. Výroba, dodávka, montáž, oprava: - pomníky, krytí hrobů žulou - parapety, schodiště z kamene - obklady krbů z kamene. Služba: - sekání písma na pomníky.