Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Elektroinstalace. Montáž, opravy, servis, revize: - elektro - elektrická zařízení. Řemeslnické práce: - elektrikářské, elektroinstalační - elektromontážní.

Montáž, opravy, revize: - elektrická zařízení - hromosvody. Řemeslnické práce: - elektrikářské, elektroinstalační - elektromontážní.

Stolařství. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské. Výroba: - dřevěné schodiště a obklady.

Stolařství. Výroba, zakázková dřevovýroba, montáž: - nábytek - kuchyňský nábytek, kuchyně - dřevěné okna a dveře. Stavebně truhlářské práce. Obkládání fasád a interiérů. Pokládka, montáž, renovace, obnova: - plovoucí podlahy - parkety. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské - podlahářské.

Dřevovýroba, stolařství, zakázková výroba: - interiéry, nábytek - obývací pokoje - dětské pokoje - postele - vestavěné skříně - kancelářský nábytek na klíč - kuchyně na míru - dveře - dřevěné obložení fasádní a nástěnné.

Čištění kanalizace. TV monitoring kanalizačních sítí. Bezvýkopové opravy kanalizace. Trasování a lokalizace kanalizace a potrubních sítí.

Elektroinstalační práce. Montáž, revize, projekce: - elektro - hromosvody.

Služby: - čištění, oprava, rekonstrukce kopaných studní - prohlubování a kopání - montáž čerpací techniky - povrchové úpravy vrtů - vodovodní přípojky. Studnařské práce.

Tesařství. Výroba, dodávka, stavba, výstavba: - srubové stavby, sruby - srubové domy, roubenky, zahradní domky, chaty z kulatiny.

Výroba a prodej: - výrobce koupelnových doplňků a pomůcek pro zdravotně postižené, kování pro sedláře, nábytkáře i stavaře, zámečnická výroba. - domácí potřeby. Výroba reklamních předmětů a přezek.

Stavební práce: - zednické práce, obkladačské, dlaždické - stolařské práce - zateplování budov - montáž sádrokartonů.

Práce: - topenářské - plynařské - instalatérské - montáž solárních systémů - rozvody vody, kanalizace - rekonstrukce bytových jader, rodinných domků - koupelny na klíč.

Topenářství. Vodoinstalace. Montáž, revize: - plynové zařízení.

Stolařské a truhlářské práce. Výroba: - nábytek.

Práce: - výškové - stavební - elektromontážní, elektroinstalační.

Zakázková výroba: - nábytek - palubkové obložení (venkovní, vnitřní, podlahy) - výroba z překližky - venkovní nábytek - ploty - dřevěné stavby pro děti. Montážní práce, rekonstrukce.