Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Tapetářské a malířské práce.

Stavební firma: - bytové, průmyslové, zemědělské stavby - zateplování - rekonstrukce stavebních objektů - revitalizace bytových panelových domů - drobné zemní práce.

Montáže, elektromontáže, opravy, revize, služby: - bytové, domovní elektroinstalace - domovní přístupové systémy - vratníky, zvonková tabla, domovní telefony - zabezpečovací technika (EZS - elektronické zabezpečovací systémy) - hromosvody - zpracování cenových nabídek a rozpočtů. Revize: - elektrické ruční nářadí a ...

Elektroinstalační práce: - elektrikář.

Malby, malování, malířské práce. Nátěry, natěračské práce: - potrubí, sprinklery, ocelové konstrukce, sádrokartony, dveře, okna, roubené domy. Dekorační nástřiky. Zateplování. Disponujeme airless technikou, pojízdným lešením. Práce: - renovace speciální technologií FÄRBER: - interiérové i domovní dveře, zárubně dřevěné a kovové, ...

Stavební práce: - zednické, zedník - obkladačské, dlaždičské - betonování - zateplování - rekonstrukce rodinných domů, bytových jader, komerčních prostorů, koupelen.

Instalatérské práce: - topení - voda - plyn.

Práce, řemeslo: - výškové práce.

Prodej, projekce, montáž, měření, revize: - přepěťové ochrany - elektrická zařízení - elektro.

Truhlářské práce.