Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Instalace - plyn Montáž - ústřední topení Rozvody vody

Výroba - kuchyně na míru Zakázková výroba - kancelářský nábytek Výroba - vestavěné skříně

Výroba - reklamní magnety E - shop - permanentní magnety - magnetové upínače - magnetické kapalinové filtry - břemenové magnety - feritové magnety Kovovýrobavýroba - magnety

Návrhy - interiéry Betony Montáž - sádrokartony Pokládka - vnitřní dlažby a obklady Zednické práce - omítky štukové a šlechtěné - zděnírekonstrukce - bytová jádra

Zateplování - objekty Výstavba - novostavby Zednické prácerekonstrukce - bytová jádra

Nákladní doprava Zemní práce Strojní omítky

Montáž, opravy, revize: - plynové zařízení.

Autodoprava - nákladní - doprava materiálu valník, 5t, s hydraulickou rukou, vození okor Prodej - volně ložené štěrky a písky Prodej - stavební materiál Terénní práce - výkopy (bagrem) - možnost složení kamionu na stavbě

Pokládka - koberec Pokládka - podlahy

Obkladačské práce. Drobné zednické práce. Prodej: - obklady - dlažby.

Autodoprava: - nákladní, vnitrostátní, tuzemská doprava (AVIA valník). Řemeslnické práce: - zámečnické práce.

Truhlářské práce. Pořez a prodej řeziva. Kácení a likvidace nebezpečných stromů. Veškeré práce ve výškách. Těžební práce a úklid klestí. Nátěry elektrických stožárů a komínů. Sázení stromků.

Instalatérské práce: - voda - topení - plyn. Provozovna: - Chářovská 37, Krnov.

Kominictví: - vložkování - revize - opravy a čištění komínů - výroba kouřovodů - vzduchotechnika - opravy kachlových kamen a sporáků - půjčovna lešení.

Práce: - klempířské - pokrývačské - větrání a vzduchotechnika - izolace potrubí - pokrývání střech - montáž střešních oken.

Elektroinstalace rodinné domy a panelové byty Montáž - podlahové elektrické topení Montáž - sádrokartonové systémy Rekonstrukce - bytová jádra

Montáž - sádrokartonové a minerální podhledy - akustické podhledy a stěny - sádrokartonové příčky

Svářečské práce Zámečnické práce

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské.

Plynoinstalatérství. Instalace a rozvod plynu.