Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Pronájem - výkopové stroje CATER PILAR, JCB, UNC Demoliční práce Zemní práce - ruční a strojové výkopové práce

Montáž - televizní rozvody Elektroinstalace - revizemontáž - EZS Montáž - hromosvody Strukturování kabeláže (počítačové sítě)

Montáž - zabezpečovací systémy Opravy a montáž - hromosvody Opravy - vyhrazená elektrická zařízení

Výroba: -kuchyňské linky na zakázku, kuchyně -nábytek. Řemeslnické práce: -stolařské -truhlářské -renovace starých dřevěných oken (okna).

Řemeslnické práce: -záměčnické, zámečník. Maloobchod, prodej: -železářství.

Řemeslnické práce: -klempířské -pokrývačské.

Prodej - stavební materiál Výroba - kotvící technika pro tepelné izolace budov a plochých střech

Montáž, oprava, údržba: -elektroinstalace. Výroba: -rozvaděče. Řemeslnické práce: -elektrikářské -výškové. Elektromontážní a elektroinstalační práce, elektrikář.

Kamerové systémy - elektronické zabezpečovací systémy Elektronické požární signalizace Elektroinstalační práce Servis a revize - hromosvody Servis a revize - elektrická zařízení

Demoliční práce Zemní práce Stavby - změny staveb

Pokládka - koberce - PVC Pokládka - plovoucí podlahy

Stavební truhlářství Schodiště

Svářečské práce Zámečnické práce

Zemní práce stroji JCB, UNC Kompletní stavební práce

Elektroinstalační práce Inženýrská činnost

Nátěry fasád Malířské práce Drobné sádrokartonářské práce Štukové omítky v interieru - sádrové stěrky

Výroba - mříže Výroba - reklamní panely Výroba - zábradlí - ploty Svářečské práce Zámečnické práce

Stavba - ploty Pokládka - venkovní dlažby - obklady koupelen Rekonstrukce - rodinné a panelové domyvýstavba - rodinné domy Zednické práce

Plynoinstalační práce Topenářské práce Zednické prácerekonstrukce - koupelny Rekonstrukce - koupelny Vodoinstalační práce