Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Pokud hledáte kvalitní a spolehlivé zámečnictví, které se zabývá výrobou a renovací výfuků automobilů, máme pro vás tip. Firma Michal Škarka Zámečnictví se specializuje na opravy a úpravy výfuků pro osobní i závodní auta. Nabízí také vnitřní ochranné rámy do všech značek vozů, které zvyšují bezpečnost a stabilitu vozu. Ať už potřebujete ohnout ...

Řemeslo: - zedník - zednictví

Pokud hledáte spolehlivou a profesionální stavební firmu, která vám zajistí kvalitní a moderní podlahy, potěry, čerpání betonu, výstavbu rodinných domů nebo revitalizaci domů panelových, pak je pro vás správnou volbou STAVITELSTVÍ UVARA, s.r.o. Tato firma působí na trhu již od roku 2005 a má bohaté zkušenosti s realizací různých stavebních ...

Služby hodinového manžela, veškeré domácí opravy, instalatérské práce, elektroinstalace, zámečnické práce, montáž nábytku, malířské práce a další údržbářské práce.

Společnost MILATA TECHNOLOGY s.r.o. realizuje stavební, lesní a komunální činnost, práce se svodidly. Firma má bohaté strojní, nástrojové a technické vybavení pro vysokou kvalitu služeb.

Stolařství, výroba: - kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - vestavěné skříně - kancelářský nábytek

Zateplování fasád Obkladačské práce Zednické práce

Stavební činnost - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce budov - hrubá stavba - zemní a výkopové práce - projektové dokumentace - stavební dozor.

Malování: - bytů, pokojů a domů - kanceláří a komerčních prostor Bytový designer

Stavební firma, stavba: - bytové a občanské stavby se zaměřením na lehké konstrukční systémy - komplexní sádrokartonové konstrukce - montované stropní podhledy vč. svítidel, - dvojité podlahy - půdní vestavby vč. zateplení, - sklocementové fasádní prvky.

Zámečnictví, kovoobrábění, zednictví. Zámečnická výroba, zámečník: - dveře - ocelová vrata - ploty - zábradlí - přístřešky - kovové schodiště - branky, brány (pojezdové) - mříže. Výrobky ze železa, železo. Automatické kotle. Termo-tech. Výhradní dovozce značky Termo-tech, kotle AUTINA. Zprostředkování: - kotlíková dotace ...

Řemeslnické práce: - strojně zámečnické práce (strojní) - kovoobráběčské práce, kovoobrábění - frézařské práce, frézování - CNC obrábění - dělení materiálu.

Firma Pavel Myšák se sídlem v Nelešovicích v okrese Přerov se zabývá stavebními pracemi, zejména zednickými a obkladačskými.  Provádíme např. výstavbu krbů, rekonstrukce domů, obkladačké práce, rekonstrukce koupelem, pokládku keramických obkladů a dlažeb a další služby.   Pokud hledáte profesionálního a zkušeného stavebníka, který Vám pomůže s ...

Práce, služby: - malířské - úklidové

Stavební firma THERM, spol.s r.o. realizuje: - výstavba rodinných domků - rekonstrukce, revitalizace - zateplování - střechy. Výroba a montáž: - plastová a hliníková okna, dveře - výměna oken.

Práce: -obkladačské -podlahářské -zednické

Řemeslo: - instalatér - plynař - topenář.

Truhlářství. Výroba: -okna -dveře -obklady -nábytek -interiéry. Pokládání: -plovoucí podlahy. Zajištění materiálu.

Stolařství René Košťál vyrábí nábytek na zakázku z lamina, masívu a dýhy. Přejete si novou kuchyňskou linku, vestavěné skříně, nábytek do ložnice, dětského či obývacího pokoje? Potom se na nás neváhejte obrátit. Dále Vám dle Vašich představ vybavíme kancelář, prodejnu i zajistíme nábytek do škol. Neváhejte nás kontaktovat.