Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Práce, řemeslo: - elektrikář - elektroinstalace, elektromontáže - hromosvody a uzemnění objektů - elektro revize výchozí a periodické - elektro projekce.

Železářské a zámečnické práce.

Práce: - instalatér - topenář. Rekonstrukce: - bytové jádra.

Prodej: - barvy, laky, fasádní nátěry. Provádíme: - nátěry oken, dveří, radiátorů - malba bytů, kanceláří.

Řemeslo: - instalatér - topenář - plynař - dodavatelský způsob - rozvody - plasty, kovy.

Tesařství. Výroba: - dřevěné konstrukce střech - půdní vestavby -stavby ze dřeva. Práce: - tesařské.

Práce: - plynařské - vodoinstalatérské. Revize: - plynová zařízení.

Revize: - elektro. Montáž - elektroinstalace, elektrikář. Práce: - elektroinstalační - elektromontážní.

Firma provádí práce: - stavební - stolařské - obkladačské, dlaždičské - podlahářské - výroba nábytku - stavby plotů - kamenné, dřevěné a zděné.

Služby, montáž: - zateplování interiéru a fasád - zateplování oken, dodatečná montáž termoizolačními dvojskly.

Střechy: - návrhy, rekonstrukce. Fasády. Izolace, hydroizolace plochých střech, sanační práce. Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - výškové.

Truhlářství, stolařství. Podbíjení podhledů rodinných domků. Pokládání-plouvoucí podlahy, renovace parketových podlah. Výroba a montáž z masívu i lamina: - kuchyňské linky - nábytek na míru - vestavné skříně - dveře vchodové i vnitřní - obložkové zárubně - schody a zábradlí - Euro okna. Provozovna - Tovární 1030/41, Český ...

Práce, montáž, rekonstrukce: - střechy na klíč - zateplování (izolace) budov systémem VINYL SIDING. - střešní okna (oken). Řemeslnické práce: - pokrývačské - klempířské - sádrokarton.

Úprava exteriérů a interiérů. Dokončovací specializované stavební práce. Montáž: - sádrokartony s konečnou úpravou - penetrace - stříkání. Remodeling, rekonstrukce: - kuchyňské linky - krby i s vytápěním domů - koupelny - obkladačky, dlažby s mozaikou a ornamenty. Práce: - malířské - lakýrnické - natěračské.

Malování pokojů, kancelářské prostory, malíř bytů, natěračské práce. Doprava a hrubý úklid jsou poskytovány zdarma. Malířské práce provádíme v městě Ostrava a okolí.

Práce: - malířské (malby všech druhů interiérů) - natěračské (nátěry oken, dveří, střech, konstrukcí) - tapetářské, tapetování - lakýrnické - fasády (barvení a povrchové úpravy fasád).

Stavební práce. Zámková dlažba. Autodoprava. Autopůjčovna.

Pokládka: - zámková dlažba. Stavba: - ploty.

Stavební práce: - zednické - demolice - výkopové práce. Služby: - čištění kanalizací.

Topenářské, vodoinstalátérské, zednické práce.

Oprava, servis, montáž: - elektro - plynové kotle do 50 kW. Plynařské práce.

Zámečnictví. Výroba: - zámky, kování.

Práce: - zámečnické, zámečnictví - sklenářské, sklenářství. Výroba, zakázková výroba, montáž, oprava: - železná okna, dveře - atypické skleníky - zámky - kování.