Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zateplování fasád, zednické práce v okolí Hlučína a Opavy

Firma AM-střechy s.r.o. zajišťuje realizace a rekonstrukce střech, hydroizolace plochých střech, střechy na klíč, tesařské práce, altány, terasy, balkony.

Nabízíme kontejnerovou přepravu, odvoz suti, dovoz písku atd.Dále nabízíme výkopové práce a úpravy zahrad smykovým nakladačem, dále stavební činnost

Služby: - elektroinstalace - domovní automatizace - revize elektro

Klempířství, pokrývačství. Střechy na klíč. Rekonstrukce, opravy střech.

Petr Božek se zaměřuje na revize domácích instalací, hromosvodů, průmyslových zařízení, spotřebičů a na opravy elektrických instalací.

REELZA elektro s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, revize, instalaci kamerových a zabezpečovacích systémů a na prodej materiálu elektro.

Ludvas Trade s.r.o. provozuje betonárnu, zaměřuje se na nákladní dopravu, výkopové a zemní práce, stavební činnost a prodej stavebnin a ekopaliva.

Ateliér Ja-Mar s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, měření a regulace, instalaci počítačových sítí, kamerových systémů a požárních zařízení.

Kamenictví. kamenické práce: - náhrobky - pomníky - kuchyňské desky z kamene - terasové schodiště - opékací rošty na gril - umyvadlové desky - obložení krbů.

Stavební firma. Komplexní práce: - novostavby a rekonstrukce rodinných domků, obytných budov a bytového fondu, přístavby a nadstavby budov - půdní vestavby - stavby pro podnikatelské účely - administrativní budovy, stavby pro výrobu a služby, sklady - doplňkové stavby - garáže, hospodářské budovy - stavby zahradní ...

Truhlářství, podlahářství -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Tapetování a sklenářské práce Malířství, lakýrnictví, natěračství Zednictví

Stavební firma - rekonstrukce bytových jader - obkladačské práce - pokládka podlahového topení.

COLEMAN S.I., a.s. Český Těšín Dodavatel materiálu pro střechy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - střešní taškové krytiny betonové, pálené, vláknocementové, plechové tabule, asfaltové krytiny, přírodní, střešní doplňky - plechové střechy (plech měď, pozink titanzinek, nerez v různých tloušťkách, tabule i svitky, ...

Prodejna: - krby, kamna. Kompletní práce vodo topo plyn. Montáže: - podlahové topení - solární systémy - tepelná čerpadla. Prodejna Bystřice pod Hostýnem, Mlýnská 1698 - tel.: 723681692, 573379600.

Činnost: - elektromontáže - revize elektro

Zakázková výroba kuchyně, vestavěné skříně, dětské pokoje.

Výroba: - zateplené psí boudy - altány - pergoly - stání pro auta - plotové latě. Truhlářské práce.

Podlahářství. Podlahářské práce. Prodej: - PVC - koberce - plovoucí podlahy - korek - příslušenství.

Malby, nátěry. Práce: - malířské - natěračské. Nástřiky Gotele. Stěrky Oikos Mytí fasád

Prodej, montáž: - stavební materiály - sádrokartonové systémy KNAUF - tepelné a zvukové (akustické) izolace ISOVER, ROCKWOOL - kontaktní zateplení fasád - POLYSTYRÉN - minerální podhledy THERMATEX - střešní okna FAKRO, VELUX - suché omítkové (maltové směsi) CEMIX - liapor - ruční elektrické nářadí MAKITA - spárovací hmoty ...

Dřevostavby (roubenky, domy k bydlení, haly, zakázková výroba, atd.). Dřevoprodej (topné materiály, stavební materiály, barvy, atd.). Dřevovýroba (interiér a exteriér)

Výstavba rodinných domů na klíč, zhotovení základových desek, hrubé stavby, fasády a zateplení. Realizujeme zámkové dlažby, ploty, terasy, balkony. Provádíme rekonstrukce rodinných domů, bytů, bytových jader, koupelen a kuchyní v Ostravě, Novém Jičíně a okolí. Zajišťujeme plný servis od projektu až po finální řemesla. Kvalitní bydlení se zárukou ...