Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Truhlářství. Dřevovýroba, výroba: - dřevěné hračky - dřevěné tabule - dřevěné houpačky - pergoly, altány - dřevěné přístřešky - zahradní chatky - střechy, krovy - dřevěné obklady, schodiště, zábradlí - nábytek (kuchyňské linky) - řezání a prodej dřeva. Provozovna: - Kamenec 24, Holasovice

Oprava, servis plynových spotřebičů

Kamenictví. Kamenické práce. Výroba: - výrobky z kamene - náhrobní kameny, pomníky. Sekání a zlacení písma. Kamenné obklady fasád, stavby plotů. Kamenné dlažby. Obklady soklů, koupelny (žulové, mramorové), krby, kuchyňské linky, umyvadlové desky, schody. Květinářství-obchod s květinami.vazby.svíčky a doplňky na hroby

KLÍMEK ELEKTRO zajišťuje elektroinstalace, rekonstrukce osvětlení, satelitní techniku, kamerové, zabezpečovací systémy.

Společnost BUGÁŇ MONTÁŽE A STAVBY s.r.o. poskytuje: - montáž a demontáž lešení - natěračské a malířské práce - zámečnické a zednické práce - demoliční práce - tryskání ocelových konstrukcí a betonu - autodopravu o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny

Elektromontážní a elektrikářské práce. Montáž, revize, oprava, servis, prodej, maloobchod: - zabezpečovací signalizace - technika - anténní a satelitní - průmyslová televize - telefonní ústředny. Revize, projektová činnost, měření a regulace.

Stavební společnost PTD stavby se sídlem v Ostavě a bohatými zkušenostmi se specializuje na výstavbu rodinných nízkoenergetických a pasivních domů na klíč, včetně rekonstrukce a revitalizace zděných i panelových domů. Rodinné domy na klíč včetně stavební projekce a vytýčení stavby: - energeticky úsporné nízkoenergetické stavby - pasivní ...

Zemní práce. Protlaky pod komunikacemi. Provádění protlaků ocelovými chráničkami pod komunikacemi DN 200 až DN 1400 mm. Podzemní práce prováděné hornickým způsobem.

Stavby a opravy komínů včetně projektu. Výroba komínových vložek. Frézování a vložkování komínů. Třísložkové komíny Odtahy spalin kondenzačních kotlů. Opravy a stavby pozemních a věžových vodojemů.

Zemní práce. Terénní úpravy, výkopy, kanalizace. Demoliční práce. Pronájem, půjčovna: - stavební technika - nákladní technika - kontejnery.

Práce: - elektromontáže - domovní přípojky - elektroinstalace - veřejná osvětlení - elektrovytápění. Projekční práce: - elektro. Smluvní partner ČEZ: - středisko služeb ČEZ (obchodní kancelář).

Truhlářství. 1. Česká indiánská zbrojovka ve Velké Polomi. Výroba: - luky - šípy - indiánské doplňky.

Montáž, opravy, revize, kontroly a zkoušky plynových zařízení.Opravy plynových sporáků a pl. průtokových ohřívačů - pouze zn.MORA.

Kuchyně a interiéry Výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice - kanceláře - koupelnový nábytek - nábytek do škol a školek .... - prodej elektrospotřebičů - komplexní rekonstrukce interierů bytů a domů ( podlahy, dveře, zednické, malířské, elektrikářské práce a sádrokarton)

Naše společnost je zaměřena na provádění pokládky všech podlahových krytin.Parkety-Michal Bolehovský Specializujeme se především na masivní dřevěné podlahy, pvc, vinyl a koberce, včetně podkladů. Navrhneme komplexní řešení vaší rekonstrukce zdarma zhodnotíme stav podlahy vypracujeme cenovou nabídku. Realizace nových podlahových systémů a ...

Oprava, servis, plynoservis : Bereta, Dakon, Unical, Therm, Immergas, Viadrus, Attack ..... atd. Revize kotlů tuhé palivo: Kovarson, Viadrus, Attack, Opop, Dakon, Benekov...........atd.

Nabízíme: - průmyslové izolace potrubí - tepelné, chladové, technické - montáže opláštění a zastřešení objektů - působíme v celé ČR

Malina Rekonstrukce V oblasti stavebnictví působíme na českém trhu již více než 15 let. Širokým sortimentem našich služeb pokrýváme plně požadavky našich zákazníků na kompletní dodávky jedinou firmou, což s sebou nese výhody návaznosti prací při jakýchkoliv adaptacích bytů či domů a objektů. Provedeme např. rekonstrukci elektroinstalace, ...

Zámečnictví, nástrojářství, CNC obrábění - frézování

Montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení

Podlahářské práce. Prodej, pokládka: - podlahové krytiny - PVC - koberce - vinylové podlahy - plovoucí podlahy.

Zednické práce. Výkopové práce - hroby. Obklady, dlažby. Terasy, montáže oken a dveří. Zámecká dlažba. Chodníky. Hodinovy manžel na cokoliv, práce všeho druhu. Kompletní úklidové práce.

Stavební firma - zemní práce - inženýrské sítě - stavební práce na pozemních komunikacích

Vodoinstalatérské, topenářské, plynoinstalační práce. Revize plynových zařízení. Servis, opravy plynových spotřebičů. Montáž kotelen nad 50kW.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení