Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Rekonstrukce koupelen, bytů a interiérů - obkladačské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - elektrikářské a elektroinstalační práce - malířské a natěračské práce - bourací práce.

Stolařství. Výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně - schodiště - dveře - pergoly.

Petr Kováč provádí: - montáže nábytku - obklady stěn - pokládka laminátových, dřevěných podlah.

Střechy PD Vám zařídí dodávku a montáž střešních a klempířských prvků, montáž střešních oken.

Firma Pavel Kopelent se zabývá realizací speciálních dekorativních omítek vhodných nejen do interiéru, ale současně také do exteriéru. Provádíme speciální dekorativní omítky - benátský štuk, ottocento, imitace betonu, encanto atd. Dále nabízíme malování bytových i nebytových prostor, natěračské práce, tapetování, sádrové omítky, drobné zednické ...

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Rostislav Lichý provádí zemní, výkopové práce traktorbagrem.

Společnost TOPMONT INSTAL s.r.o. má dlouholeté zkušenosti v oboru voda, plyn a topení - provádí instalatérské práce v bytových i nebytových prostorech, v rodinných i panelových domech, ve firemních a průmyslových objektech.

Distribuce, rozvod: - teplo, tepla - teplá užitková voda, teplé vody - studená pitná voda, pitné vody. Služby: - čištění kanalizace, kanalizací - vývoz jímek, jímky.

Práce: - zemní, výkopové (KX61-3 KUBOTA) - terénní úpravy.

Nabízím zámečnické práce, kovovýrobu, výrobu mříží, bran, branek, dveří, zastřešení, zádveří, plotů, zábradlí. Provádíme také rekonstrukce a opravy.

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - dětské a obývací stěny - interiérové vybavení - bytové doplňky.

Naše zaměření: - výkopy základů staveb, bazénů, jezírek, rybníčků. Dále čističek, jímek a inženýrských sítí - výstavbu chodníků a příjezdových cest - zemní práce a terénní úpravy, jako je rovnání a svahování terénů, úpravy svahů a kaskády svahů - odkopání základů staveb pro izolaci - zahrnovací a skrývkové práce - odklízení sněhu - ...

Zámečnictví Vaníček - David Vaníček provádí veškeré zámečnické práce. Vyrábíme a montujeme brány, vrata, schodiště, přístřešky i okrasné ploty. Sídlíme v obci Sudice, okres Opava. Zámečnictví, zámečnické práce: - svařování, svářečské práce (železo, litina, nerez, hliník, titan) - soustružení - frézování - broušení - vrtání - ...

Firma Ing. Radmila Hamerníková s.r.o. - zámečnictví, se primárně zaměřuje na výrobu hydraulických vyrovnávacích můstků tzv. ramp. Také se zaměřujeme na výrobu bezpečnostních sloupků, vedení kol, ocelových konstrukcí, nárazníků, závor nebo branek.

Prodej, pokládka: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - PVC podlahy - koberce. Práce: - podlahářské.

Společnost Stababed, s.r.o. zajišťuje prodej materiálu pro stavebnictví, demolici, výstavbu příjezdové komunikace a kanalizace, zemní práce, pokládku zámkové dlažby a další.

Truhlářství, podlahářství. Výroba: - zakázkový nábytek - kuchyně na klíč.

Plynoservis Antonín Szkandera se zabývá montážemi a opravami plynových spotřebičů, plynových kotlů, ohřívačů vody i kuchyňských sporáků. Sídlíme v obci Bystřice, okres Frýdek-Místek. Oprava, servis, montáž, demontáž, plynoservis: - plynové spotřebiče - plynové kotle - ohřívače vody, plynové karmy - plynové sporáky.

- Izolatérství - Klempířství a oprava karosérií - Malířství, lakýrnictví a natěračství - Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení - Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny - Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady - Pokrývačství, tesařství - Poskytování technických služeb k ...

Firma Petr Hanke - HANETERM provádí kompletní instalatérské práce. Zhotovíme rozvody vody, plynu, topení i rekonstrukce koupelen. Dále se zabýváme pokládkou podlah. Sídlíme v Krnově. Naše činnost: - vodoinstalatérské práce - montáž rozvodů vody, odpadů - topenářské práce - montáž topení, kotlů, tepelných čerpadel, ústředního vytápění ...

Stavební společnost Jiří Rozkopal provádí výkopové a stavební práce.

Společnost INTEVO Třinec, s.r.o. se specializuje na topení, vodu, plyn, chlazení a elektro.

Zemní, výkopové práce: - vytyčování inženýrských sítí - výkopy a realizace inženýrských sítí - úpravy, modelování zahrad - řezání asfaltových, betonových povrchů - svařování plastových potrubí včetně elektrotvarovek - hutnění terénu - budování a zpevňování cest - zimní údržba komunikace a další. Vodohospodářské práce. Strojní údržba.

Výstavba, rekonstrukce: - střechy, krovy - interiérové obití palubkami - venkovní dřevěné fasády - interiérové schodiště - Valašské roubenky - střešní vazby - zahradní doplňky - dřevostavby - balkóny - pergoly - altány.