Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Pískovna Petrovice - Vladislav Durczok provádí těžbu písku, štěrku a jílu. Mezi naše další činnosti patří zemní a demoliční práce, nákladní autodoprava i možnost uložení takzvaného ostatního odpadu ve vytěžených prostorech pískovny. Pískovna, těžba, prodej: - písek, písku - štěrk - jíl. Další činnost: - nákladní autodoprava ...

Společnost MEDOPOL, s.r.o. zajišťuje topenářské, instalatérské, zednické, obkladačské práce.

Zednické a stavební práce, dlažby, obklady a rekonstrukce.

Zateplování budovy, fasády Výstavba - byty - rodinné domy

Elektro firma. Instalace elektro dodavatelským způsobem. Instalace: - průmyslové objekty - zemědělské objekty - občanská vybavenost - rodinné domky. Revize: - hromosvody.

Truhlářství. Výroba, prodej: - výroba na zakázku - nábytek z masivu i lamina - kuchyňské linky - dětský nábytek - dveře, postele, vestané skříně, stoly - altány, pergoly, přístřešky - boudy pro psa, dřevěné ploty, schody, zábradlí - dekorace.

Truhlářství, stolařství. Výroba, dodávka, montáž: - kuchyně na míru - dveře, schody, zárubně - nábytek na míru - stoly, židle - ložnice - obývací pokoje - vestavěné (vestavné) skříně -plovouci podlahy pokládka -montaz oblozek + dveri -odvoz dovoz.

Výroba: - nůžkové a pístové zvedací plošiny - výtahové kabiny a rámy - rošty pro trakční pohony lanových výtahů - vyrovnávací sklopné můstky montáž - výtahy. Zámečnické výrobky na zakázku.

Rekonstrukce koupelen a interiérů - projekce, realizace. Bytové interiéry na klíč. Služby bytového architekta. Práce: - elektroinstalace - vodoinstalace - zednické, omítkářské - obklady, dlažby - sádrokartonářské. Servis, instalace: - kávovary (domácí, profesionální, pákové). Sídlo firmy: - U Parku 2868/3, Ostrava - Moravská ...

Plynoinstalační práce Dodávka a montáž - solární panely Dodávka a montáž - tepelná čerpadla Topenářské práce Dodávka a montáž - radiátory Dodávka a montáž - kotle na tuhá paliva Vodoinstalační práce

Stavební firma, výstavba: - inženýrské sítě, vodovody, kanalizace, - vodní stavby (hráze, mosty), vodohospodářské stavby - zemní práce se stroji UDS 114 A, výkopové práce.

Stavební činnost: - obytné, občanské, průmyslové stavby - hospodářské budovy, garáže, chatky, zahradní altány, krby, bazény, příjezdové cesty, chodníky, terénní úpravy, oplocení - inženýrské sítě v rámci těchto staveb - novostavby, rekonstrukce, střechy, fasády. Projektování pozemních staveb a inženýrských sítí (stavební ...

Kovovýroba. Zámečnictví, zámečnická výroba. Zpracování plastů Výroba: - z oceli, nerez materiálů, plastů - zvony ze žáruvzdorných materiálů - plastová víka pro odlévání keramiky - polotovary pro zahradnické nářadí Montáž: - topení, vodoinstalace.

Provádíme montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení a hromosvodů.Poskytujeme technické služby k ochraně majetku a osob.Instalujeme a projektujeme elelektronické, kamerové, požární zabezpečovací systémy.

Zemní a výkopové práce, terénní úpravy, přípravné a dokončovací stavební práce.

Společnost ILW STAVBY s.r.o. zajišťuje stavební práce, zámkovou dlažbu, stavbu plotů, údržbu komunikací, nákladní kontejnerovou dopravu a další činnosti. Disponujeme vlastním vozovým parkem, dílenským zázemím i dostatečnými skladovými prostorami. Tyto práce poskytujeme běžným občanům, ale i firmám či bytovým družstvům.

Služby - intelingentní elektroinstalce - montáž, servis měření a regulace.

Firma RB IZOL s.r.o. se specializuje na sanace vlhkého zdiva, železobetonových konstrukcí a hydroizolace aplikací jakéhokoliv hydroizolačního povlaku. Mezi naše služby patří také provádění tlakové i chemické injektáže. Sídlíme v Havířově. Sanace železobetonových konstrukcí: - betonové nádrže - železobetonové vodojemy - mostní konstrukce ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej, montáž: -parketové vlysy -laminátové podlahy -dřevěné třívrstvé podlahy -podlahové palubky, vlysy -venkovní terasy z exotických dřevin -korek, marmoleum -laky, lepidla, údržba -renovace, broušení parket -kladení, pokládka PVC a koberců -srovnání, nivelace a stěrky podlah -rekonstrukce bytových ...

Stavební firma, výstavba: - komerční, obytné, průmyslové budovy - rodinné domy - rekonstrukce, revitalizace. Pronájem, půjčovna: - stavební stroje - montážní plošiny - jeřáby. Práce: - výškové - zámečnické.

Voda, topení, plyn. Práce: - topenářské, vodoinstalatérské, elektroinstalační, plynařské. Montáž: - rozvody vody, plynu, topení, kanalizace.

Výstavba, montáž, rekonstrukce, opravy, odstraňování poruch a havárií: - vodovody a kanalizace, vodovodní a kanalizační řady, přípojky. Vodařské a instalatérské práce. Zemní práce. Řezání vozovek a betonových ploch Jádrové vrtání železobetonových konstrukcí do DN350, provádění navrtávek pod tlakem na vodovodní řady do DN100.

Společnost MILKAS GROUP s.r.o. je stavební firma, zajišťuje stavební práce, kovovýrobu. Nákladní doprava.

Svářečské a zámečnické práce - výroba a montáž: schody, mříže, zábradlí i atypické výrobky.