Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce koupelen

Práce: - instalatérské - voda, topení, plyn - podlahové vytápění - solární systémy.

Práce, řemeslo, služby: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Martin Gibas se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a plynařské práce, montáž tepelných čerpadel, solárních systémů a plynových kotlů.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - elektroinstalační - zámečnické Revize: - elektro a plynových zařízení. Montáže: - tepelná čerpadla - solární systémy.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské. Montáž: - solární kolektory - topení, rozvody - tepelná čerpadla.

Návrh, dodávka: - ekologické systémy vytápění - tepelná čerpadla - solární systémy - kotle na biomasu - zplyňovací kotle. Práce: - topenářské - plynoinstalační - vodoinstalatérské - vzduchotechnické, klimatizační - plynařské - kanalizace budov - regulace ústředních vytápění. Distribuce tepelné energie.

Jan Dyl se zaměřuje na topenářské, vodoinstalační práce, tepelná čerpadla, rekuperaci vzduchu, plynové kotle a solární systémy.

Činnost - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce. Prodej, montáž, servis - kotle - tepelná čerpadla.

Projekce, práce, montáž, instalace, oprava, servis: -topení, plyn -plynoinstalace -solární kolektory -tepelné čerpadla -otopné panely -podlahové topení -vytápění průmyslových hal -rekonstrukce, výstavba kotelen. Řemeslnické práce: -topenářské -plynoinstalační.

Výroba, montáž, rekonstrukce, generální opravy, servis, revize: - výtahy. - plošiny Revize, výroba: - elektrická zařízení, elektrozařízení - hromosvody.

DANFRA CZ s.r.o. se zaměřuje na kompletní servis topenářských a vodoinstalačních prací.

Společnost STAVODOM, spol. s r.o. se zabývá prodejem základních stavebních materiálů a také výkopovými a jeřábnickými pracemi. V našem sortimentu naleznete lomový kámen, strusku, štěrk, písek, kačírek či asfaltový recyklát. Veškerý uváděný materiál jsme schopni dovézt na místo určení v množství do 12 tun. Dále se věnujeme demoličním pracím, ...

Dle požadavků zákazníka provádění u zavlhlých staveb: - průzkumy - návrhy technologických postupů - projekty - realizace sanačních prací - dodávky sanačních prostředků pro stavební firmy a svépomocné práce. Výroba a dodávka sanačních prostředků pro: - zhotovení sanačních omítek na zavlhlé zdivo - přísady POROSAN, SANOMIT - ...

Architektura, projekční činnost. Realizace-interiéry. Montáž: - sádrokarton - plovoucí podlahy. Rekonstrukce: - byty - rodinné domy - bytová jádra - koupelny. Výstavba: - podkroví.

Elektroprojekce. Elektromontážní práce, elektromontáže: - klimatizační jednotky - topné systémy - osvětlení včetně návrhů - slaboproudé elektroinstalační práce: - vnitřní kabelové systémy, telefonní a počítačové rozvody - pobočkové telefonní ústředny - elektronické zabezpečovací systémy EZS - elektronická požární ...

Práce: -kovářství -zámečnictví -lisování -tryskání -svařování

Revize, kontroly, servis - plyn, elektro - plynová zařízení - elektroinstalace - tlaková zařízení - kontrola spalinových cest - oprava plynových kotlů.

Kominictví: - kominické práce - vložkování komínů pro všechny druhy paliva - rekonstrukce a výstavba komínů - frézování komínových průduchů. Pobočka: - Na Návsi 225, 747 14 Ludgeřovice

Plynoinstlační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce Prodej a montáž: - dveře (vchodové, vnitřní, venkovní, technické) - včetně zárubní

Důlní průzkum a bezpečnost. Činnost: - těžba důlního plynu - výroba elektrické energie a tepla z důlního plynu - vrtné práce, důlní vrty - geologické laboratoře - degazace hlubinných černouhelných dolů.

Odpady - nakládání, recyklace: - polystyrenový odpad. Výroba: - polystrenová drť a Ekostyren (stavební prvky, hmoty). Ekostyren: - lehký beton - tepelné a zvukové izolace - tepelně izolační beton - plnivo do betonu - přísady do malt a betonu. Provádíme: - lité podlahy - anhydrit, pěnobeton, polystyrenbeton, lité cementové potěry ...

Stříkané izolační pěny HEATLOK SOY® a SEALECTION® 500 jsou vhodné pro všechny typy obytných, komerčních nebo průmyslových objektů, včetně ekologických a energeticky úsporných staveb.

Chystáte se zateplit Váš dům? Obraťte se na zkušené odborníky! Firma COMFORT působí na českém trhu od roku 1995. Zabývá se dovozem, prodejem i montáží zatepleného a odvětraného fasádního obkladu VINYL SIDING. O profesionalitě firmy svědčí více než 4000 realizovaných zateplených odvětraných fasád na stavbách po celé České republice i v ...