Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Firma Centrum nářadí s.r.o. se zaměřuje na kompletní dodávky, prodej, montáž a servis kotlů. Hlavní činností firmy jsou plynové kotle a kotle do rodinných domů. Dále firma dodává tepelná čerpadla a klimatizace. Samozřejmostí je také revize, spuštění, seřízení kotlů, včetně zajištění kotlíkové dotace v programu Zelená úsporám.

Stavební firma, výstavba: - zateplování foukanou izolací CLIMATIZER PLUS - nízkoenergetické rodinné domy - nebytové prostory - rekonstrukce interiéru. Výroba: - recyklovaný stavební materiál Flexibuild.

Práce: - hydroizolace, tepelná izolace střech - opravy plochých střech - opravy světlíků - klempířské práce - izolace základů staveb proti vlhkosti.

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky, kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - kancelářský nábytek, kanceláře, - zakázková výroba nábytku.

Naše stavební firma Nowický David provádí kompletní stavební práce a realizaci zakázek, jako je stavba rodinných domů, rekonstrukce a opravy staveb, opravy a zateplování fasád. Zaměřujeme se také na malířství a nátěry fasád domů a dveří v okolí Opavy i Ostravy.

Zdeněk Kubát se zaměřuje na dodávku a montáž topení, rekuperace, solárních systémů a tepelných čerpadel.

Martin Turoň se zaměřuje na montáž tepelných čerpadel a klimatizací.

Naše společnost se zaměřuje na zakázkovou zámečnickou výrobu a vývoj a výrobu jednoúčelových zařízení a přípravků. V současné době Vám k výše uvedeným činnostem můžeme nabídnout také služby v oblasti 3D tisku. Zabýváme se zakázkovou i sériovou výrobou od návrhu až po finální výrobek a výrobní dokumentaci. V rámci kovovýroby zajišťujeme i strojní ...

IZONEX Group s.r.o. se zaměřuje na zateplování, foukanou izolaci a sanaci - krémovou injektáž.

DASPRA BUILDING s.r.o. se zaměřuje na izolaci rodinných i firemních objektů, instalaci rekuperace, termografickým měřením a snižování energetické náročnosti budov.

Společnost Lee Row, s.r.o. se zaměřuje na stavební a výkopové práce, rozvody elektra a vody, vzduchotechniku, osvětlení, zabezpečovací systémy a kolaudaci.

Pavel Struminský se zaměřuje na zámečnictví, nouzové otevírání dveří, montáž a servis zámků, kování a mříží.

Profilock s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu schodišť, mříží, zábradlí a plotů, dále na zabezpečení objektů, údržbu bytových fondů, otevírání dveří a mnoho dalšího.

Provádíme strojně hlazené betonové podlahy, lité anhydritové i cementové podlahy.

Naše firma se již od roku 1998 zabývá komplexní činností v oblasti zemních a výkopových prací. V rámci naší činnosti provádíme terénní úpravy, zahrnovací práce, přípravné práce pro stavby, odvodnění vodních toků a rybníků, čištění dna rybníků a další. Nabízíme také bourací a odklízecí práce a služby autodopravy, včetně ekologické ...

Naše firma se zabývá komplexní činností v oblasti zemních a výkopových prací. V rámci naší činnosti provádíme např. výkopy základů, základových pásů, odvodnění, přípojek a septiků do hloubky 5, 5m. Současně nabízíme také terénní úpravy a svahování. Můžete se na nás obrátit také s požadavkem na demolice. Zajišťujeme také náklad a manipulaci v ...

Společnost DOUBRAVAN CAR s.r.o. se zabývá mezinárodní a vnitrostátní kamionovou dopravou. Dále nabízíme zemní výkopové práce a úpravy terénu, traktory k potahovým pracím, zemědělským pracím a zimním údržbám cest. Služby: - mezinárodní kamionová doprava do všech zemí EU, po domluvě i mimo ní - vnitrostátní nákladní a osobní doprava - zemní ...

Malířské, Tapetářské práce od roku 1997 ve městech Ostrava, Frýdek Místek, Havířov, Český Těšín, Nový Jičín a okolí

Podlahářství HAHN se sídlem v okrese Opava se již od roku 2006 zabývá činností v oblasti pokládky různých druhů podlahových krytin od laminátových podlah až po koberce. V rámci našich služeb nabízíme pokládku veškerých vinylových dílců (lepených, či systém plovoucí podlahy), dále zajišťujeme přípravu podkladu jako je montáž OSB a MFP a také ...

Stavební společnost zajišťuje výstavbu a rekonstrukce střech, izolace staveb. Provádíme klempířské, tesařské a pokrývačské práce. Půjčovna manipulační techniky Böcker.

Stavební činnost, rekonstrukce inženýrských sítí, výkopové, demoliční a zemní práce, úpravy terénu, realizace zámkových dlažeb. Stavby pro energetiku, liniové stavby (vodovody, kanalizace, komunikace a další). Certifikace podle normy ISO9001.

Stěhovací služby. Stěhování všeho druhu: - byty - kanceláře - provozovny - těžké předměty: - trezory - piana - křídla. Stěhování provádíme skříňovou Avií s úložným prostorem 25m3, popřípadě dodávkou 16m3. Rozvoz uhlí, štěrku, sypkých materiálů. Malířské práce, výmalba bytů, kanceláří, provozoven a jiných prostor. Veškeré ...

Společnost CODA OFFICE s.r.o. poskytuje klientům vysoce kvalitní, spolehlivá a profesionální řešení v oblasti informačních technologií. K dosažení tohoto cíle využíváme ověřené a funkční produkty předních světových výrobců hardware a producentů software. V našem týmu technických konzultantů pracují zkušení odborníci s dlouholetou praxí. ...

Elektronistalační práce, elektroinstalace.

Montáž, oprava, servis, projekce: - vodo, topo, plyn - plynoinstalace, plynoservis - vodoinstalace - topení - plynové spotřebiče - kotle Dakon. Demontáž, lidvidace: - kotelny. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.