Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce: -podlahářské: -pokládka podlahových krytin - pokládka koberců.

Výroba: - kuchyňské linky na míru - nábytek i z masivu - vestavěné skříně.

Provozujeme kominictví v okolí Opavy, Ostravy a okolních městech a vesnicích. Nabízíme čištění a kontroly, vložkování a frézování komínů a kouřovodů. Dále nabízíme revize komínů a spalinových cest.

Zabýváme se zakázkovou kovovýrobou a stavebním zámečnictvím. Do našeho výrobního portfolia patří výroba ocelových konstrukcí, schodišť, zábradlí, designových zábradlí, vjezdových bran, branek, plotových dílců, požárních žebříku, industriálních dveří, příček atd. Působíme na severu Čech a Praze.

Firma STRUKTMONT, s.r.o. nabízí veškeré stavební práce dle požadavků zákazníka. Stavební práce: - betonářské práce - výroba vázání armatur - přestavby objektů - zateplování fasád - rekonstrukce bytů, rodinných domů - sádrokartonářské práce - výroba a montáž ocelových konstrukcí - malířské práce - výroba ocelových konstrukcí ...

Firma David Kačeriak nabízí komplexní stavební práce v okrese Bruntál. V rámci naší činnosti se zabýváme např. realizací staveb, přestavbami a rekonstrukcemi. Můžete se na nás obrátit s požadavkem na zednické práce, pokládku obkladů a dlažeb a další. Sídlíme v Bruntále na ulici Jesenická 790/22.

Firma provádí demolice objektů, stavební práce, realizaci inženýrských sítí a zemní a výkopová práce a inženýrskou činnost. Provozuje vnitrostátní a mezinárodní autodopravu.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Pokrývačství, tesařství

Firma zajistí dodávku všech typů střech na klíč. Rekonstrukce starých střech. Realizace klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Oplechování střech, montáže okapových systémů, montáž střešních krytin.

Alternativní zdroje, montáž, servis, Fotovoltaické systémy, úspory, dotace Elektronické zabezpečovací a kamerové systémy Elektromontážní práce, opravy, revize, hromosvody Internet provider, hosting service. Služby: - bezdrátové připojení - webhosting. Poskytovatel intnernetového připojení.

Hahn a syn s.r.o. provozuje autoservis, pneuservis a zaměřuje se také na stavební práce a prodej a pronájem stavebních strojů.

Společnost SimpleJack se zaměřuje na nezávazné kalkulace, poradenství a realizaci různých druhů podlah do garáží a dílen. V bohatém sortimentu je možné vybírat i střešní krytinu a rohože.

Grecwood Truhlářství se zaměřuje na truhlářskou a stolařskou výrobu: - stoly - lavice - altány, pergoly, zahradní nábytek - renovace starého nábytku - návrhy interiérů

Společnost Rolizo spol. s r.o. působí již od roku 1995 v oblasti realizací staveb a stavebních úprav vedoucích k úspoře energie. Ve své činnosti se firma Rolizo spol. s r.o. soustředí především na zakázkovou výrobu a montáž polykarbonátových staveb - skleníků, světlíků, bazénových krytů, zimních zahrad a přístřešků. Zabývá se dodávkami ...

Společnost Mahero stavby s.r.o. z Nového Jičína byla založena v roce 2016. Nabízí zemní práce, odvoz odpadu a suti, kanalizace. V případě, že budete mít poptávku pro některou z výše uvedených činností, neváhejte se na tuto firmu obrátit. Firma Mahero stavby s.r.o. sídlí na ulici K. Schwarze 1375/13 v Novém Jičíně v Moravskoslezské kraji.

Stanislav Žydel se zaměřuje na rekonstrukce domů, bytů a chatek, realizuje bezbariérové i klasické koupelny a provádí elektroinstalační, vodoinstalační a zednické práce.

Milan Bláha se zaměřuje na zámečnické práce, svařování a výrobu ocelových konstrukcí a montáž a servis průmyslových technologií.

Společnost Josef Franek nabízí celou škálu služeb od zemních, výkopových, bouracích prací až po úklid domu. Dále nabízí svářečské a paličské práce. Jsme ryze českou firmou. Jejím kapitálem vždy byla a je kvalita a profesionalita odvedených služeb. Na trhu figurujeme již bezmála 10 let. Kvalitu námi odvedené práce podtrhujeme záruční dobou 24 ...

Stavba: - domy na klíč - základové desky. Práce: - zámkové dlažby - výkopové práce. Služby: - autodoprava.

Stavby, stavební činnost: - veškeré zednické a stavební práce - rekonstrukce - novostavby - zateplování budov a objektů - montáž sádrokartonu - venkovní úpravy - dlažby - fasádnické a štukatérské práce - obklady, dlažby - montáž - krby.

Firma NETO HOLDING s.r.o. se sídlem v okrese Frýdek-Místek se zabývá čerpáním betonu pomocí čerpadel. Disponujeme např. halovým čerpadlem s vysokou mírou manipulovatelnosti, dále čerpadlem s dosahem 40m a hodinovou kapacitou 100 m3 a dalšími. Součástí naší nabídky je také čerpání Pumpomixy s dosahem 15, 21 a 28 metrů. Naše stroje: TATRA ...

Společnost ELCOMRAP s.r.o. se zabývá elektroinstalacemi, rozvaděči, řídícími systémy, frekvenčními měřiči a poskytuje i poradenskou činnost.

Společnost PAC Technology s.r.o. se zaměřuje na elektromontážní práce, montáže a opravy elektra a poskytuje služby týkající se softwaru a bezpečnostních systémů.

BUENO design s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž nábytku do domácností, kuchyní, pro firmy, restaurace a školy.

Společnost RIA energy s.r.o. dodává komponenty pro energetiku i průmysl. V oblasti energetiky zajišťujeme poradenství, dodávky, instalace a servis transformátorů a trafostanic všech výkonů.