Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zajišťujeme profesionální služby malířů pokojů v Ostravě, Karviné, Orlové, Frýdku Místku a Havířově. Kromě malování pokojů nabízíme i jejich vytapetování nebo aplikaci dekorativních samolepek.

Zajišťujeme profesionální služby malířů pokojů v Ostravě, Karviné, Orlové, Frýdku Místku a Havířově. Kromě malování pokojů nabízíme i jejich vytapetování nebo aplikaci dekorativních samolepek.

Zajišťujeme profesionální služby malířů pokojů v Ostravě, Karviné, Orlové, Frýdku Místku a Havířově. Kromě malování pokojů nabízíme i jejich vytapetování nebo aplikaci dekorativních samolepek.

Komplexní geologický průzkum: -inženýrská geologie -hydrogeologie, vsakovací zkoušky -geotechnika -enviromentální geologie -pedologie -laboratorní analýzy -vrtné práce a polní zkoušky -zatěžovací zkoušky -geotechnický monitoring. Centrála: -Nováčkova 5/717, 700 30 Ostrava–Výškovice.

Činnost: - výškové a úklidové práce - čištění prosklených ploch, oken a fasád - tryskání ocelovych, betonových a jinných konstrukcí - čištění FV panelů - rizikové kácení - nátěry ocelových konstrukcí a střech

MonteQ servis, s.r.o. se specializuje na vysokotlaké čištění a tryskání. Mezi další činnosti společnosti se řadí demolice betonových a ocelových konstrukcí, nátěry a mytí demineralizovanou vodou.

Jsme malá společnost s dlouholetou praxí. Poskytujeme kompletní stavební práce. Stavíme celé domy. Od základových desek, po obklady, dlažby, sádrokartony. Dále pak provádíme rekonstrukce a zateplení budov. Zařizujeme pomoc při zařizování financování, dokážeme pomoci s dotacemi Nová Zelená úsporám. Provádíme zemní práce se zaměřením na ...

Služby - poradenství, realizace a kreativní tvorba interiérů - rekonstrukce bytových jader - sádrokartonářské práce.

Montáž: - výtahy - invalidní plošiny - eskalátory Práce: - elektroinstalace

Provádíme projektování elektrických zařízení silnoproud/slaboproud, elektromontáže a opravy elektroinstalací, revize elektrických zařízení včetně prostředí s nebezpečím výbuchu, revize zdvihacích zařízení, školení obsluhy zdvihacích zařízení včetně přezkoušení, zapojování a stěhování strojů. Firma GB ELEKTROSERVIS spol. s r.o. je od listopadu 2003 ...

Truhlářství. Výroba nábytku: - kuchyňské linky - dětské pokoje - vestavěné skříně - obývací pokoje - ložnice, postele - plovoucí podlahy - kancelářský nábytek - vybavení prodejen a kaváren.

Designové studio: - návrhy interiérů, exteriérů - výroba nábytku z palet a z dřevěných trámů - povrchové úpravy stěn - betonové stěrky.

Stavební firma Emil Ferenc se sídlem v okrese Nový Jičín se více než 15 let zabývá kompletní stavební a zednickou činností. Specializujeme se především na stavbu plotů a zámkových dlažeb různých formátů, stavbu bazénů, betonářské a kanalizační práce, podlahové práce. Součástí naší činnosti jsou také veškeré zednické práce na klíč. ...

Stavební práce. Komplexní stavební činnost: - rodinné domy na klíč - stavba, rekonstrukce průmyslové, zemědělské objekty - rekonstrukce byty, bytová jádra, občanské objekty - zateplování budov, fasády, strukturované omítky - tesařské práce: krovy - klempířské, pokrývačské práce - obklady a dlažby, sádrokartóny - ...

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Truhlářství, podlahářství

ARMAGAS s.r.o.-Třinec. Výroba, montáž, oprava, revize, zkouška plynových armatur: -bezpečnostní membránové uzávěry: -uzávěr BAP, VAP, BPV, BAP05 DN 40-200. -plynové filtry: -filtr KAP, filtr Armagas DN 50-200. -bezpřírubové zpětné klapky BZK DN 50-200 -detektor úniku plynu DHP4 Jsme držiteli certifikátu ČSN EN ISO 9001:2001 a ...

Lisovna. Řemeslnické práce: - lisování plechů (rotor-stator plechy pro elektromotory) - výroba součástí pro elektromotory - kovovýroba - zámečnické práce.

Lukáš Nociar se specializuje na zámečnické a kovářské práce, provádí svařování metodou MIG a MAG, soustružení a frézování.

Služby, práce: - kominictví - vložkování komínů - frézování komínů - revize. Prodej, e-shop: - komínové vložky - kouřovody - komíny.

Revize: - elektrických zařízení - elektrospotřebičů - osvětlení - hromosvodů. Práce: - elektroinstalační.

Stavba, montáže, dodávka: -střešní konstrukce. Oprava, rekonstrukce, nátěry, očištění: -střechy. Čištění: -okapové systémy -nátěry fasád -montáže konstrukcí pro spoje a komunikace -montáž světlíků a střešních oken.

Firma patří od roku 2002 do skupiny Tyco. S podporou své mateřské společnosti poskytujeme specializované ekologické služby zaměřené na ochranu životního prostředí a na služby v oblasti zásobování pitnou vodou a čištění odpadních vod. "Společnost je nositelem certifikátů jakosti - ISO 9001, EMS - ISO 14001 a BOZP - OHSAS 18001". Nabídka ...

Společnost POLISOLAR s.r.o. se zaměřuje na stavební a výkopové práce, výstavbu a rekonstrukci domů a podlahářské a další s tím související práce.

-Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a ...