Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Sklenářství - sklenářské práce - zakázková výroba: celoskleněné zábradlí, dveře, příčky, doplňky - lepení skla - zasklívání.

Pokrývačství, tesařství

Stavební a obchodní firma. Průmyslové izolace tepelné: - kotle - výměníkové stanice - turbíny - nádrže - potrubní rozvody. Stavební izolace: - obytné domy (zateplování obytných budov). Revitalizace panelových staveb (výměna oken, sanace balkónů), zateplené fasády. Sádrokartonové příčky a podhledy. Střešní pláště.

Stavby: -demolice -zemní práce -vyztužené násypy, hřebíkované svahy, gabiony. Výstavba: -mosty, visuté dálnice, tunely, podchody -komunikace, letiště, sportovní areály. Výstavba, oprava: -kanalizace. Držitelé certifikátu: -ČSN EN ISO 9001:2001 -ČSN EN ISO 14001:1997.

Stavby, rekonstrukce, opravy, dodávka, montáž: - střechy - šikmé, ploché - krovy, dřevěné konstrukce - střešní okna. Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské. Nabídka dřevostaveb. Sídlo firmy: - Tlapákova 1194/18, Ostrava - Hrabůvka.

Topenářské práce Zemní práce Vodoinstalační práce Provozovna uhelné sklady Opava, Těšínská

Činnost - zámečnické práce - výroba ocelových konstrukcí - výroba tlakových nádob - montáž a svařování ocelového potrubí.

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže Prodej, oprava, servis: - elektro kotle LESA

Stavební činnost: - novostavby - rekonstrukce - pozemní stavby - zateplování - malířské, natěračské práce - obklady, dlažby

Činnost - revize elektrických zařízení - elektro revize - revize hromosvodů.

Činnost - kovoobrábění - svářečské práce - zámečnické práce.

Činnost - revize elektoinstalace - revize elektrických zařízení.

Stavební činnost - rekonstrukce interiérů - rekonstrukce koupelen - zednické práce - obkladačské práce - pokládka zámkové dlažby.

Pro RD, BD i podnikatelské objekty Sofistikovaná řešení vytápění a ohřevu TUV. Komplexní služby - prodej, instalace, montáž: - solární ohřev za pomocí i trubicových kolektorů Apricus, Westech Solar, ale i plochých kolektorů Regulus, Suntime i jiné. - tepelná čerpadla Hotjet pro ohřev teplé užitkové vody (TUV), přitápění a ohřevu ...

Práce: - zednické - obkladačské - montáž sádrokartonu.

Stolařství, zakázková výroba: - kuchyně - nábytek.

Společnost SALVATOR STŘECHY je spolehlivý dodavatel veškerých materiálů a doplňků pro stavbu a rekonstrukci střech. Navštivte naši pobočku ve Frýdku - Místku, kde si vyberete ze široké nabídky kvalitních střešních krytin a materiálů pro stavbu i rekonstrukci střech. Prostřednictvím 12-ti pobočkové prodejní sítě zajišťuje prodej a distribuci ...

Společnost SALVATOR STŘECHY je spolehlivý dodavatel veškerých materiálů a doplňků pro stavbu a rekonstrukci střech. Navštivte naši pobočku v Ostravě, kde si vyberete ze široké nabídky kvalitních střešních krytin a materiálů pro stavbu i rekonstrukci střech. Prostřednictvím 12-ti pobočkové prodejní sítě zajišťuje prodej a distribuci střešních ...

Společnost SALVATOR STŘECHY je spolehlivý dodavatel veškerých materiálů a doplňků pro stavbu a rekonstrukci střech. Navštivte naši pobočku v Opavě, kde si vyberete ze široké nabídky kvalitních střešních krytin a materiálů pro stavbu i rekonstrukci střech. Prostřednictvím 12-ti pobočkové prodejní sítě zajišťuje prodej a distribuci střešních ...

Společnost SALVATOR STŘECHY je spolehlivý dodavatel veškerých materiálů a doplňků pro stavbu a rekonstrukci střech. Navštivte naši pobočku v Šenově u Nového Jičína, kde si vyberete ze široké nabídky kvalitních střešních krytin a materiálů pro stavbu i rekonstrukci střech. Prostřednictvím 12-ti pobočkové prodejní sítě zajišťuje prodej a ...

Činnost - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce - hydroizolace střech.

Tesařství, výroba - terasy, pergoly, venkovní zastřešení - roubené chalupy, roubenky, sruby.