Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce: - malířské - natěračské - tapetářské.

Činnost: - obkladačské práce - malířské, natěračské práce.

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - kancelářský nábytek.

Stavební práce, činnost: - zateplování budov - foukané tepelné izolace - zednické práce - opravy, nátěry fasád - sanace balkónů.

Umělecké kovářství. Zámečnictví.

Práce: - zemní - zemní protlaky - práce bagrem - inženýrské sítě. Studnařské práce: - kopané studny.

Zámečnictví, kovářství, umělecké kovářství: - kované brány, branky, ploty - kovové mříže - držáky na truhlíky - vývěsní štíty.

Činnost: - zateplení fasád - zednické práce.

Práce: - kovoobrábění - zámečnické - svářečské - CNC soustružení -CNC frézovaní 3 ose centrum

Stavební činnost - revitalizace a rekonstrukce panelových a rodinných domů - izolace panelových i rodinných domů - podkládka zámkové dlažby - úpravy břehů a svahů - bednění železobetonových konstrukcí.

Činnost - zateplení fasád - nátěry a čištění fasád - sádrokartonářské práce - výměna oken a dveří - rekonstrukce bytových jader - sanace zdiva.

Stavební činnost - bytová výstavba - komerční stavby - demolice, bourací práce - zemní práce.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - rekonstrukce bytových jader - izolační práce - sádrokartonářské práce.

Práce: - zemní, výkopové - terénní úpravy - demolice, bourání. Velkoobchod, maloobchod: - struska - písek, štěrk. Nákladní autodoprava.

Stavební společnost zabývající se stavební činnosti

Realizace, rekonstrukce: - střechy na míru - ploché, šikmé, zelené střechy - střešní pláště - střechy pro rodinné domy, průmyslové stavby - hydroizolace a zateplení střech. Tesařské, klempířské, pokrývačské, izolatérské práce.

Činnost, práce: - realizace a rekonstrukce střech - klempířské, tesařské - zateplení střech

Stolařství. Výroba - kuchyně - ložnice - schody - dveře.

Firma Slavomír Sojka se zabývá plynařskými pracemi. Provádíme montáže rozvodů plynu, instalace a servis plynových i elektrických kotlů. Sídlíme v Ostravě, městská část Moravská Ostrava. Naše činnost: - plynařské práce - rozvody plynu - servis plynových kotlů - montáž, servis elektrických kotlů - montáž elektrokotlů - montáž ...

Služby - montáže a opravy vyhrazených plynových zařízení.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytů - zateplování - inženýrské sítě.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - hrubé stavby - fasády - zemní práce - obklady, dlažby - omítky - instalace vody, elektřiny, plynu - sádrokartóny

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně Podlahářství.

Práce: - vodoinstalační - topenářské - plynařské

Realizace: - lité podlahy - tepelná izolace