Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Služby: - elektroinstalace - elektromontáže

Montáž, opravy, servis: - plynové spotřebiče.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Stavební činnost - rekonstrukce dřevostaveb - sádrokartonářské práce - malířské a tapetářské práce.

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské.

Truhlářství, výroba: - jídelní, konferenční stoly - zakázková výroba atypických stolů - zakázková výroba interiérů, zahradního nábytku.

Společnost KAPPI CZ, s.r.o. se sídlem v Ostravě se od roku 1992 specializuje na realizace hrubých staveb monolitickou nebo montovanou technologií, systémového bednění, sanace a opravy betonu. Stavební práce, realizace: - monolitické nebo montované technologie - monolitické železobetonové konstrukce a stavby - systémové bednění různých ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Pokrývačství, tesařství

Elektroinstalační práce. Oprava, servis a údržba: - hromosvody. Revize vyhrazených elektro zařízení.

Pobočka Bruntál. Velkoobchod, maloobchod, výroba, montáž: - elektroinstalační materiál - elektrozařízení.

Zateplování půdních prostor. Stříkané izolace. Zateplení fasády.

Práce: - elektroinstalace - zabezpečovací systémy - slaboproudé systémy

Kamenictví: - výroba a montáž pomníků, schodišťových stupňů, parapetů z kamene - rekonstrukce hrobů - dlažby z kamene.

Stolárna, truhlárna. Výroba: - nábytek z masivu - pergoly, altány - zahradní nábytek - postele - skříně - kuchyňské linky - koupelnový nábytek.

Podlahářské práce: - lepení podlahových krytin PVC - renovace dřevěných podlah - parketové podlahy - pokládka kobercových krytin - lepení obkladů a podlah z korku. Prodej: - podlahové krytiny - koberce - PVC, linoleum - parkety.

Kompletní půdní vestavby. Rekonstrukce koupelen. Vnější a vnitřní zateplování objektů. Montáž minerálních podhledů. Drobné zednické práce. Montáž: - sádrokarton.

A-trio interier s.r.o. Ostrava. Truhlářství, výroba nábytku. Byty, interiéry - rekonstrukce.

Stavební firma, stavební činnost, práce: - rodinné domy včetně rekonstrukce - obklady, dlažby, zámková dlažba, obrubníky - zateplování fasád, fasády - sádrokarton, sádrokartonářské práce - zednické práce - malířské práce, malování, malby - výstavba - zelená úsporám. Asistenční služba. Likvidace škody. Odtah ...

Stavební firma: - revitalizace panelových domů - rekonstrukce rodinných domů - zateplování - výměna oken, dveří - sanace a rekonstrukce balkónů a lodžií - zasklívání lodžií - realizace litých podlah v rodinných domech a průmyslových objektech - inženýrská činnost.

Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších ...

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Potrubní a pozemní doprava (vyjma železniční a silniční ...

Doprava - přeprava nákladu Stavební a zemní práce - demolice a bourání Zámečnické a svářečské práce

Činnost - elektroinstalace a montáže, revize - montáže hromosvodů - svařování CO2.

Zednictví, stavební činnost - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader - sádrokartonářské práce - obkladačské práce. Hodinový manžel - drobné opravy nábytku.