Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Činnost: - zedník - rekonstrukce koupelen, bytových jader

Činnost: - elektroinstalační práce - opravy elektrických rozvodů - montáž hromosvodů - instalace elektronických zabezpečovacích systémů.

Služby: - hydrogeologické modelování - matematické modelování - hydrogeologické posudky

Revize, oprava, servis, zkoušky: - plynová a elektrická zařízení, hromosvody, tlakové nádoby, plynové kotle

Společnost se zabývá návrhy, výrobou a dodávkou kompletních historických interiérů či jednotlivých kusů historického nábytku. - Truhlářská výroba - Řezbářství - Čalounictví - Selský nábytek z masivu - Dřevěné obložení - Ručně řezané podložky pod trofeje nebo vycpaniny Zakázková výroba - každý kus je unikátní

Truhlářství, výroba - chovatelská zařízení.

Mezinárodní a vnitrostátní přeprava nadměrné náklady Demolice i výškových staveb Výkopové práce stroji JCB Výroba, montáž - ocelové konstrukce Svářečské práce Zámečnické práce

Návrhy a realizace interiérů. Dekorační úpravy interiérů. Speciální povrchové úpravy interiérů. Malířské a tapetářské práce. Inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Čištění kanalizace tlakově a mechanicky, čištění tukových lapolu a jímek, kamerové zkoušky potrubí, frézovaní kanalizace.Dále provádíme zemní a výkopové práce a izolace kolem objektu

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalace

Realizace, pokládka: - lité podlahy

Výroba, prodej, montáž, oprava: - tělocvičné nářadí, pomůcky, gymnastické sestavy (kladiny, hrazdy, žíněnky atd.) - kancelářský nábytek - školní nábytek (lavice, židle, šatny) - kuchyňské linky - školní potřeby - vybavení pro mateřské školy (zahradní konstrukce na hraní) - zahradní paravany Dodávka, montáž: - plovoucí ...

Stavební činnost - rekonstrukce bytových jader - instalatérské práce - obkladačské práce - zednické práce - malířské práce.

Stavební činnost: - pozemní stavby - rekonstrukce - elektroinstalace - piloty / mikropiloty - vodohospodářské stavby - dopravní stavby

Stavební a zednické práce - bourací a demoliční práce - malířské práce - obkladačské práce - podlahářské práce - rekonstrukce interiérů. Kancelář: - adresa: Junácká 1241/1, Havířov-Podlesí.

Činnost - výškové práce za pomoci horolezecké techniky - nátěry kovových konstrukcí, technologických zařízení, potrubních mostů - lešenářské práce - bourací práce, - zámečnické práce - tryskání - malby malých i velkých prostor, včetně použití lešení.

Stavební činnost - rekonstrukce domů a bytů - rekonstrukce koupelen - zateplování - hydroizolace staveb.

Zámečnictví: - výroba klíčů - broušení nožů, nůžek a mlýnků - opravy vložek FAB - oprava dveří po páčení - výměna a montáž zámků, mříží, zavíračů dveří Provozovna: Porubská 1013/21 Ostrava - Poruba 70800. Elektronická evidence tržeb je zde prováděná v běžném režimu.