Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Stolařské práce. Výroba: - nábytek.

Prodej, výroba: - skládací schody do podkroví. - zámečnictví.

Služby: - elektroinstalační práce, elektrikář - hromosvody - revize elektro.

Práce: - instalatérské - plynařské.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Vodoinstalatérství, topenářství

Servis, revize: - domácí plynové spotřebiče, vč. kotlů, ohřívačů vody Regulace topných systémů Revize: - domácí plynové spotřebiče, kotle, ohřívačů vody. Kompletní servis a revize: - domácí plynové spotřebiče. Opravy, servis, čištění a revize - plynové kotle, ohřívače vody, apod. Rozvody vody.

Malířské a natěračské práce.

Řemeslo: - malíř - natěrač.

Řemeslo: - malíř - natěrač.

Stolařství. Výroba, dřevovýroba: -nábytek (dětský, koupelnový) -skříně, poličky -interiéry -kuchyňské linky, kuchyně -ložnice -obývací stěny. Řemeslnické práce: -stolařské -truhlářské.

Stavební práce: -dokončování staveb -zateplení fasád -renovace starých omítek -kompletní nástřiky, malování -nátěry venkovních fasád -lepení dekoračních stropů, profilových lišt NOMASTYL, ARSTYL -obklady z umělých dřev, dlaždic -izolace, fasádní zateplovací systém BEK -malování reklamních nápisů na fasádu. Montáž: ...

Prodej, montáž, oprava, servis: - skleníky - zimní zahrady - prosklené terasy.

Přestavba automobilů na LPG Prodej - solární systémy Prodej - kotle ATMOS Zateplování Pronájem - lešení Prodej - stavební materiál Výstavba - rodinné domyrekonstrukce - domy - byty Zednické prácerekonstrukce - koupelny

Práce, řemesla: -elektromontáže Výroba: -kovovýroba -ocelové kontrukce

Kominictví. Kominické práce.

Elektroinstalace a elektromontáže bytů, chat, domů, hal, skladových prostor - hromosvody

Návrh a realizace interiérů. Rekonstrukce bytových jader. Renovace koupelen. Prodej a výroba - nábytek na míru: - ložnice - vestavěné skříně - obývací pokoje. Pokládka - plovoucí podlahy. Podlahářské a obkladačské práce.

Stolařství. Výroba: - nábytek na zakázku - skříně - interiéry, exteriéry - kuchyně - dřevěné schody, schodiště - dřevěné ploty - dřevěné obložení, balkóny. - dřevěné dveře.

Speciální zámečnická služba a pohotovost zaměřená na bezpečnostní dveře, klíče, zámky, kování, samozamykací zámky, dveřní zavírače a jiné dveřní příslušenství. Nouzové otevírání zámků, bytů, otvírání aut, trezorů a dalších mechanických zámkových systémů. Specializovaný prodej a montáž bezpečnostních protipožárních dveří.

Služby: - instalace a správa počítačových sítí - tvorba webových stránek

Práce: - svářečské - zámečnické - výroba, montáž ploty, brány