Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Sanace. Služby, práce: - dřevomorka - červotoč - mikrovlny - sanace dřeva a zdiva - mikrovlny MIKROWAVE - vysušování zdiva - likvidace dřevomorky a plísní, plísně - hubení dřevokazného hmyzu.

Práce: - malířské - natěračské. -vysokotlaké bezprašné stříkání Pronájem, půjčovna: - vysokozdvižná plošina.13m, 18m Stavební práce

Geodetická kancelář, geometr: - veškeré zeměměřické, geodetické práce - zaměřování staveb pro kolaudaci - oddělování, rozdělování pozemků - vytyčování vlastnických hranic pozemků - účelové mapování.

Dřevostavby, pokrývačství, tesařství, klemoířství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Velkoobchod a maloobchod

Voda-topení-plyn. Zednické práce. Dodávka materiálu.

Vybavení interiérů Pokládka a prodej veškerých podlahových krytin - podlahové krytiny - linoleum - koberec - vinyl Pokládka - plovoucí podlahy (laminátové, exotické a masivní) - parketybroušení a renovace - parkety

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Řemeslnické práce, montáž: - tesařské práce - pokrývačské práce - sádrokartonářské práce.

Satelitní a anténní technika - sazba 500, - Kč za příjezd + 250 hod Elektroinstalační práce - revize elektro - elektroinstalace staveb vše ( včetně inteligentních domů ) i hromosvod - zabezpečovácí systémy - kamerové systémy Výstavba RD na klíč.

Projekce, dodávka, montáž: - elektrozařízení - elektroinstalace - přípojky nízkého napětí (NN) - elektrikářské práce. Projekce: - elektro.

Malířství a natěračství Zámečnictví, nástrojářství Hostinská činnost -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Sklenářské práce, rámování a paspartování

Střechy, krovy, garážová stání, pergoly, dřevostavby, pokládku podlahovách krytin, nátěry, malířské práce, stavební a dokončovací práce.

Vodoinstalatérství. Zámečnictví. Dokončovací stavební práce. Zednictví. Malířství, lakýrnictví a natěračství.

Práce: - revize plynových, tlakových zařízení - servis kotlů a kotelen - instalatérské(voda, topení, plyn ) - malá regulace (MaR)

Stolařství. Výroba, prodej, montáž: -interiéry na míru - kuchyně - lamino, masiv, dýha. -dětské pokoje -obývací pokoje -ložnice -interiérové dveře -schody -kancelářský nábytek -vybavení obchodů -prodejní stánky (kiosky)

Klíčová služba, zámečnictví. Prodej, montáž, servis: - klíče - autoklíče - vložky dle klíče - trezory - zámky, kování. Zámečnické práce, zámečník: - nouzové otevírání bytů. Provozovna: - Frýdecká 222.

Zednictví -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Maliřstvi nateračstvi lMontáže nabytku, podlah, sádrokartonu

Bytová výstavba a rekonstrukce. Řemeslnické práce: - tesařské - pokrývačské, klempířské - sádrokartonářské - zednické práce.

Stavební firma, komplexní stavební práce, výstavba: - inženýrské sítě (vodovodní řády, kanalizace) - demolice - zemní práce - recyklace (stavební a demoliční odpady) - práce ve výškách - autodoprava: - vnitrostátní silniční nákladní doprava - mobilní jeřáby.

Stavební a dokončovací práce Rekonstrukce domů, bytů a komerčních prostor s možností provedení na klíč Demolice Dodávka a montáž plastových, hliníkových, dřevěných oken a dveří. Montáž sádrokartonů a protipožárních konstrukcí Půdní vestavby Akustické příčky a požárně odolné konstrukce Zednické práce - obklady, dlažby, koupelny, WC, ...

Řemeslnické práce: - elektroinstalační - elektromontážní - elektrikářské. Revize, oprava: - hromosvody - elektro.

Stolařství. Výroba: - nábytek - kuchyně - vestavěné skříně.

Stavební práce: - pokladačské práce - malířské, natěračské - sádrokartonářské - zateplení domu.

Stavební firma: - stavby rodinných domů - rekonstrukce - projektová dokumentace - obkladačské práce.