Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Malířské a natěračské práce: - dekorativní malby - dekorativní antické zeminy - benátský štuk - aplikace typu mramor.

Stavební a výškové práce pomocí horolezecké techniky. Údržba bytových fondů. Izolace, střechy, pláště budov. - panelové spáry, řešení zatékání do pláště budov. Nátěry střech a ocelových konstrukcí. Klempířské práce ve výškách + výroba klempířských prvků, rizikové kácení a ořezy stromů. Malování siluet dravců. zateplení rodinných domů. ...

Potřebujete provést tesařské nebo pokrývačské práce? Obraťte se na nás. Naše firma Vám nabízí - tesařství, pokrývačství, sanace, rekonstrukce historických objektů, dřevostavby. Vyrábíme a montujeme dřevěné šindele. Při pracích na sanacích dřevěných konstrukcí památkově chráněných objektů a objektů lidové architektury používá naše společnost ...

Stavební práce. Rodinné domy na klíč. Střechy na klíč. Půdní vestavby. Montáž sádrokartonů, sádrokartonářské práce. Zateplování budov. Rekonstrukce koupelen na klíč. Práce: - vodo, topo, plyn, elektro - klempířské - tesařské - pokrývačské - obkladačské.

Nástřiková izolace. Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - kanalizace - oprava, rekonstrukce - chodníky - bazény - altány - sklípky. Sídlo firmy: - Hodoňovice 211, Baška.

Prodej - technické plyny Prodej - kotle Vodoinstalační práce v budovách

Elektroinstalační práce. Výroba a revize rozvaděčů. Montáž, údržba elektrických zařízení. Montáž a opravy hromosvodů.

Renovace, oprava: - dveře interiérové - kuchyňské linky. Řemeslnické práce: - stolařské práce. Výroba, prodej: - nábytek - interiéry na klíč.

Stolařství. Výroba: - nábytek - obývací pokoje - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek - nábytek pro restaurace, bary, ordinace.

Stavební práce, rekonstrukce: - byty, koupelny - bytové jádra - kuchyně a nábytek na míru - dlažby, obklady, plovoucí podlahy - likvidace stavebního odpadu.

Stavební projekce, elektro projekce. Dodávka staveb, stavební práce: - rekonstrukce, modernizace. Vývoj strojů a zařízení. Reprografické práce: - kopírování - skenování - tisk.

Sanace vlhkého zdiva - izolace staveb - hydroizolace zdiva metodou podřezání - svislá izolace - plošná izolace podlah - revitalizace drenážních systémů - kanalizační a drenážní systémy Výstavby - inženýrské stavby Výkopové práce Výstavby - pozemní stavby

Výkon zeměměřických činností -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce

Výroba: - vitráže - dekorace - svícny, lampy, lustry.

Truhlářství, podlahářství -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Truhlářství, stolařství, čalounictví. Práce: - truhlářské, stolařské - čalounické. Výroba, velkoobchodní prodej - nábytek: - kuchyňský - stoly (počítačové, jídelní), stolky - (televizní, konferenční), židle

Od základu provádíme stavbu rodinných domů a bytů, včetně rekonstrukce, zateplujeme fasády i půdy. Stavba nového domu Rekonstrukce koupelen a bytových jader Rekonstrukce kuchyní Klempířské a pokrývačské práce Izolace domu Rekonstrukce podlah Elektroinstalace rozvody a hromosvody Tesařské práce Zednické práce výměna oken a parapetů

Dodávka, montáže: - zdvojené podlahy určené pro velké kancelářské objekty, banky, telefonní ústředny a rozvodny. Zdvojená podlaha se zkládá z podpůrné konstrukce a podlahových kostek. Materiál kostek může být z dřevotřísky popř. calciumsufátu, oceli i skla. Pochůzí vrstvu může tvořit - koberec, PVC, linoleum, parkety nebo i bez ...

Kovovýroba. Zakázková výroba strojírenských náhradních dílů a celků. Zámečnictví, nástrojářství. Obráběčství. Obrábění kovů.

Montáže, prodej: - podlahového vytápění, radiátorů a solárií ( topení, radiátory, solária). Specializace na nerezové ohřívače vody včetně solárů a nerezové kotle na dřevo.

Domovní instalatérské práce: - vodoinstalatérství, rozvody vody - topenářství, topenářské práce, montáže topení. Zednické práce. Zemní a výkopové práce. Nákladní autodoprava.

Klempířské práce, klempířství. Oprava karoserií. Pokrývačské práce, pokrývačství. Zámečnické práce, zámečnictví.

Kovovýroba. Zámečnictví, zámečnické práce. Velkoobchod. Přípravné stavební práce.

Stavební firma. Stavební práce. Architektonický ateliér. Stavební projekce. Výstavba, rekonstrukce: - komerční stavby - rodinné domy - domy užívané k rekreaci - stavby na klíč. Zateplování budov. Práce: - zednické, omítkářské - sádrokartonářské - výkopové, zemní. Strojní omítky. Dlažby, obklady, zídky, ploty. Rekonstrukce, ...