Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Řemeslnické práce, řemeslo: - malíř, natěrač - malířské práce, malby, malování - natěračské práce, nátěry, natírání - tapetářské práce, tapety, tapetování - zateplení fasád, zateplování fasády.

Řemeslnické práce: - vodo-topo-plyn, voda, topení, plyn - vodoinstalatérské, instalatérské práce - plynařské práce - topenářské práce, vytápění, topení - vrtané studny, čističky - ČOV, vodoměrné šachtice.

Výroba, montáž: - plastové nádrže, šachtice montážní. Prodej: - plastové výrobky šachtice. Dodávka: - čističky odpadních vod - ČOV - zemní filtry. Instalaterské topenářské práce. Plynařské práce. Dodávka: - solární systémy. Topenářské práce. Montáž: - kotle, kotlíkova dotace Vrtané studny - studnářství

Zámečnictví, výroba a montáž ocelových konstrukcí. Výroba a montáž bran, branek a oplocení.

Naše firma nabízí: Prodej střešních materiálu a klempířských prvku. Montáž a dodávka. Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Geodetická kancelář, geometr: - geometrické plány - oddělování staveb pro kolaudaci - oddělování, rozdělování pozemků - vytyčování vlastnických hranic pozemků - vytyčování staveb - účelové mapování.

Geodetická kancelář: - geometrické plány, rozměření pozemků, zaměření staveb, vytyčování hranic - vyhotovení podkladů pro projekční práce. Tvorba - mapy a mapové podklady.

Výroba: - ocelové konstrukce. Kovoobrábění. Údržba: - hydraulická zařízení. Svářečské práce. Zámečnické práce. Inženýring.

Tesařské práce. Drobné zednické práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Půjčovna lešení. Maloobchodní, velkoobchodní a internetový prodej střešních krytin. střešních oken, půdních schodů, střešních fólií, okapového systému, klempířských prvků, střešních doplňků a dalšího příslušenství pro šikmé a ploché střechy.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské ...

Poradenství, konzultace projektu, technické zpracování a návrhy komínových systému, za nejlepší ceny. Výstavba a sanace komínových systému Schiedel, Ciko a dalších. Kominické práce, revize, dodáváme nerezové komíny velkoobchodně firmám a živnostníkům. Spolehlivý, profesionální a odborný přístup.

Podlahářské práce provádíme již 23 let a za tuto dobu jsme provedli mnoho zakázek, kdy i po letech se na nás zákazníci s důvěrovou opět obracejí s žádostí o další práce. Působíme v celém Moravskoslezském kraji, hlavně ve městech Frýdlant nad Ostravicí, Frýdek-Místek, Ostrava, Frenštát pod Radhoštěm, Rožnov pod Radhoštěm a v jejich širokém okolí, ...

Prodej a montáž - garážová vrata Lehké dřevostavby drobné přídomky, stáje, chatky - aluminiové předokenní rolety Prodej - fasádní obkladový materiál VINYL SIDING - plastová okna a dveře - fasádní obkladový materiál VINYL SIDING Vodoinstalační práce

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Provádíme revize elektro bez omezení napětí, to znamená revize elektrospotřebičů a nářadí, elektroinstalace, revize elektrozařízení vn, vvn a revize hromosvodů. Dále, elektroinstalace NN do 1000V, hromosvody, kamerové systémy, elektronické zabezpečovací systémy a elektronické požární ...

Servis betonáren: - čistění, úpravy a rekonstrukce zásobníků sypkých materiálů - výměna obložení lopatek a ramen míchacích jader - lepení pasových dopravníků, výměna válečků a pohonů - vulkanizace výsypek za tepla i za studena - výměna a servis pneumatických prvků. Servis strojů a zařízení. Výškové práce: - servis a údržba ...

Zateplování domů Výstavby - rodinné domy Rekonstrukce - bytová jádra

Výroba: - stolařství - truhlářství - nábytek - lamino, masiv - kuchyňské linky - vestavěné skříně, obývací stěny - kancelářský nábytek - dřevěná schodiště, dřevěné schody, zábradlí, dřevěné obklady - dveře vchodové, vstupní, exteriérové.

Výroba a montaž zahradních domků. Renovace a pokládka podlah jak z masivu tak i plovouci podlahy.

Nabízíme veškeré sklenářské práce a opracování skla, strojové broušení a leštění, UV lepení (výroba skleněného nábytku atd.) vrtání, výroba sprchových koutů na míru a skleněných stěn, takové sklo je kalené. Obklady sklem lacobel, pískování skel dle šablon, řezání, zasklívání výloh a výměnu izolačních dvojskel a trojskel. Dodáváme protipožární, ...

Rekonstrukce domů a bytů. Údržba a správa nemovitostí. Renovace betonových povrchů - teka, kamenjinak, topstone. Obkladačské a dlažební práce. Zednické práce. Epoxidové a polyuretanové podlahy. Izolace střech. Stavba PVC oplocení. Natěračské práce. Malířské práce. Elektroinstalační práce. Plynoinstalační práce. Topenářské ...

Zabýváme se výrobou dřevěných oken, dveří a interiérového nábytku na míru, dle představ zákazníka.

Montáž, servis, oprava, rekonstrukce: - plynofikace (čerpací stanice, plynovody) - parní a horkovodní kotle - tlakové nádoby - potrubní rozvody, teplovody Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - kontejnery - garáže.