Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavební firma. Stavby, stavební práce, projekce: - stavby na klíč, komplexní práce - ležaté kanalizace - fasády (včetně výměny oken) - opravy, oprava střechy.

Zeměměřičství. Geodetické služby: - veškeré zeměměřičské práce - geometrické plány - vytyčení hranic pozemků - smlouvy pro vklad do katastru nemovitostí.

Malířské práce. Zednické práce. Sádrokartonářské práce. Výškové práce.

Kamionová doprava, specializace na Francii+EU. Zemní práce. Výkopy: - základy - bazény. Terénní úpravy. Svahování a jiné výkopové práce.

Solární systémy - včetně vyřízení dotace ZELENÁ ÚSPORÁM. Instalatérství. Topenářství. Zámečnictví. Od návrhu až k realizaci.

Dřevovýroba, stolařství, zakázková výroba: - interiéry, nábytek - obývací pokoje - dětské pokoje - postele - vestavěné skříně - kancelářský nábytek na klíč - kuchyně na míru - dveře - dřevěné obložení fasádní a nástěnné.

Tesařství. Výroba, dodávka, stavba, výstavba: - srubové stavby, sruby - srubové domy, roubenky, zahradní domky, chaty z kulatiny.

Zakázková výroba: - nábytek - palubkové obložení (venkovní, vnitřní, podlahy) - výroba z překližky - venkovní nábytek - ploty - dřevěné stavby pro děti. Montážní práce, rekonstrukce.

Klempířské a pokrývačké práce. Tesařství.

Stavební firma, stavební práce. Těžba,prodej štěrkopísek, štěrkopísku-Jižní Morava. Tříděný i netříděný štěrkopísek, kamenivo různých frakcí, kopaný písek a kameny na skalky,kačírek,recykláty(stavební suť). Půjčovna stavební mechanizace a lešení -JM -vybrační pěchy a desky -přívěsné vozíky -lešení rámové a HAKI -míchačky,zednické ...

Kominictví. Kominické práce.

Montáž, oprava, servis, revize: - elektroinstalace - elektrické topení - hromosvody.

Montáž: - plynoinstalace od projektu po revizi. Dodávka všech typů plynových spotřebičů. Plynoinstalace: - bez svařování formou lisování v měďi. Dodávka: - plynové kotelny do 1MW.

Sklenářství. Řemeslnické práce: - sklenářské práce - zasklívní - rámování obrazů - lepení akvárií na míru - zasklívání oken, dveří - broušení skla.

Řemeslnické práce: - vodoinstalatérské - topenářské. Elektro revize.

Řemeslnické práce: - malířské - natěračské - tapetářské - nástřiky.

Zámečnictví. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Projekce, revize: - elektro. Práce: - elektroinstalační, elektrikářské - montáž přístrojů regulace a měření. Výroba: - hliníkové lávky.

Stavební činnost: - komplexní stavební práce - zemní práce. Řemeslnické práce: - zednické, betonářské práce.

Prodej, montáž: - plastová, dřevěná, hliníková okna a dveře - garážová vrata. Stavební práce: - zednické - zámečnické - zateplování.

Kolařství a stolařství. Výroba: - okna dřevěná i do památkových objektů - dveře - schodiště - násady.

Řemeslnické práce: - malířské, natěračské (malby, nátěry) - tapetářské, tapetování - nástřik VARIOPAINT.

Stavební firma, výstavba, údržba, správa: - komunikace - zemní práce.

Stolařství. Výroba: - sedací a bytový nábytek.

Kovoobrábění: - soustružení - frézování - broušení - vrtání - obrážení. Zámečnictví. Svářečské práce. Nákladní doprava s jeřábovým ramenem - tuzemská.